Kuvat: Eronnut elokuvatähti muutti omilleen – ei mikä tahansa vuokrakämppä!

Näyttelijä Melanie Griffith totuttautuu sinkkunaisen elämään uudessa kodissaan.

Näyttelijäpari Melanie Griffithin ja Antonio Banderasin unelmaliitto on virallisesti kariutunut, kun tähtien avioero astui voimaan. Griffith, 57, totutteleekin nyt elämään yksin uudessa kodissaan.

Griffith maksaa 46 000 euroa kuukaudessa hulppeasta, Los Angelesin Outpost Estates -naapurustossa sijaitsevasta vuokrakodistaan, kertoo TMZ.

Tähden asumuksessa on neljä makuuhuonetta, neljä kylpyhuonetta ja erillinen wc. Lisäksi Griffithin sinkkukodista löytyy muun muassa elokuvahuone. Pihalta puolestaan löytyvät niin koripallokenttä kuin uima-allaskin.

Griffith ja Banderas ilmoittivat erostaan viime vuoden kesäkuussa 20 yhteisen vuoden jälkeen. Vasta viime kuussa pariskunta sai kuitenkin myytyä historiallisella Hancock Parkin alueella sijaitsevan lukaalinsa vajaalla 15 miljoonalla eurolla. Griffithin uudessa kodissa on alle kolmannes aviokodin neliömetreistä, mutta 438 neliömetriä on yhdelle ihmiselle taatusti tarpeeksi – onhan se rutkasti enemmän kuin esimerkiksi suomalaisilla keskivertoperheillä.

Lähteet: TMZ, Variety

Lue myös:

    Uusimmat