Kuvat: 7 hetkeä, joina Jennifer Lopezin ei uskoisi olevan ikäisensä

Laulaja ja tanssija Jennifer Lopez täytti hiljattain 47 vuotta. Tätä ei heti uskoisi tähden kuvia ja olemusta ihaillessa.

Puertoricolaisten vanhempien New Yorkin Bronxissa kasvattama kaunotar on tanssinut koko ikänsä. Multitalentin kalenterissa riittää tunkua, mutta jollain tavalla tähti onnistuu pitämään itsestään kadehdittavan hyvää huolta.

American Idol -tuomarinakin tunnettu Jennifer Lopez täytti 47 vuotta heinäkuun 24. päivä. Uransa alussa hän työllisti itseään tanssimalla muun muassa New Kids On The Block -yhtyeen sekä Janet Jacksonin taustalla.

Vaikka Lopezin lahjat myös näyttelijänä huomattiin pian, tanssi on aina kulkenut mukana tekemisessä. Tähden esiintymiset ovatkin aivan omaa luokkaansa.

Lopezin kyky toteuttaa hyvinkin vaativia koreografioita mahdollistaa esitykset, jotka pistävät kanssasisaret hiljaiseksi. Näin kävi muun muassa, kun Lopez esiintyi viimeksi American Music Awardseilla, kuitaten ainakin Nicki Minajille sekä tanssi-, että laulutaidoista.

Jlo päivittää ahkerasti myös Instagram-tiliään, eikä arkaile julkaista näyttäviä omakuviaan. Useat kuvista saavatkin meidät ihmettelemään, miten hyvältä tähti näyttää niin juhlissa kuin arjessa.

Tyrmäävänä 47-vuotisjuhlilla

Tässä tyylissä tähti vietti 47-vuotissyntymäpäiviensä ennakkojuhlia.

Tyylikkäänä napa paljaana

 

Lopez esiintymässä New Yorkissa heinäkuun 2016 alussa.

Meikittä treenien jälkeen


Vaikka esiintymiset ovat fyysisesti hyvin rankkoja, Lopez viihtyy tanssiin soveltuvissa asuissa myös vapaa-ajalla. Tähti on häikäisevän kaunis myös täysin meikittä, kuten tässä omakuvassa.  

Luonnollisesti iloisena itsenään

Harvalle napapaita on oikea valinta, mutta tätä ikinuorta maailmantähteä se pukee erittäin mairittelevasti.

Hurjan avonaisessa asussa punaisella matolla

Lopez julkaisi kuvan myös vihreästä, jopa liian avonaiseksi tuomitusta iltapuvusta omalla Instagram-tilillään.

Rento selfie "töihin lähdössä"

Lopez ei arkaile käyttää vatsan alueen paljastavia asuja edes tv-töissä. Tähdellä lieneekin melkoinen vaatevarasto, sillä hänet erittäin harvoin nähdään kahdesti samoissa vaatteissa.

– Aika lähteä töihin, tähti kirjoitti mustavalkoisen asun paljastavaan omakuvaan.

Lue myös:

    Uusimmat