Kuvat: 30 vuotta täyttänyt Anna Abreu on ollut lähes puolet elämästään julkisuudessa – äiti oli varuillaan lapsensa tähteydestä

Laulaja Anna Abreu täytti tänään (7.2.) 30 vuotta.

Laulaja Anna Abreu on tähdittänyt suomalaista musiikkikattausta jo 14 vuoden ajan.

Hän nousi tähteyteen 16-vuotiaana Idols-laulukilpailusta, jossa hän sijoittui toiseksi. Voiton vei tuolloin Ari Koivunen.

Voiton jälkeen, vuosien aikana Abreun nimeen ei ole voinut olla törmäättä mediassa. Vuosiin on mahtunut niin uusiutumista artistisuudessa, superhittejä ja myös ripauksia henkilökohtaisesta elämästä. 

Moni ei kuitenkaan välttämättä muista millainen oli Abreun ensiesiintyminen julkisuudessa.

Mitä jos musta tulee Idols-tähti?

Vuonna 2007 16-vuotias Anna saapui Idols-laulukilpailun karsintoihin upean itsevarmana. Idols-tuomaristossa istunut musiikkituottaja Asko Kallonen oli häkeltynyt nuoren naisen iästä.

– Voi herranjestas sentään, Kalliala totesi, kun vaaleahiuksinen nuori nainen asteli hymyilevänä tuomariston eteen.

Ohjelman esittelyssä Abreu kertoi hänen äitinsä olevan hieman varuillaan julkisuudesta, jota ohjelma voisi tuoda mukanaan.

– En haluaisi olla niin kuin kaikki ne edelliset. Olen lukenut kaikkia lehtiä ja siellä keskitään ihan älyttömiä juttuja. Tulee sellainen olo, että keksitäänköhän minustakin, jos musta tulee Idols-tähti, Abreu pohti ohjelmassa. 

Tuona hetkenä Abreu oli varmasti vielä autuaan tietämätön siitä, minkälainen pitkän linjan tähti hänestä tuleekaan.

Kuvia vuosien varrelta

Tänä päivänä hänet tunnetaan artistinimellä Abreu, jonka biisit ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, unohtamatta karismaattisia lavaesiintymisiä. Abreu on ehdolla Emma-gaalassa  kahdessa eri kategoriassa,naissolisti- ja popsarjassa. 

MTV Uutiset kokosi Abreun syntymäpäivien kunniaksi kuvia vuosien takaa. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja