Kuva: Suomalaistubettajan Sansa-kissa hurmaa netissä – suloinen kuin Karvinen!

Lakon & Herban BOKSI -ohjelmasta tutun tubettajan lemmikkikissasta on tehty oma peli ja suurta yleisöä kiinnostaa karvapalleron jokapäiväiset tekemiset.

Lakon & Herban boksi -ohjelmasta tuttu Herbalisti-tehtailee Youtube-videoita ja hänen kanavallaan onkin yli 170 000 seuraajaa. Nuori mies tuskin arvasi, että hänen katsotuimmaksi videokseen nousisi oman lemmikkikissan, Sansan esittelypätkä. Kissa kiinnostaa tubettajien seuraajia siinä määrin, että kysymyksiä lemmikin esittelyvideon jälkeen oli tullut yli kolmetuhatta.

– Lähiaikoina suosituimpia videoita  ovat olleet kissavideot. Yllätys, kissavideot ovat suosittuja YouTubessa. Ei varmaan yllätä yhtään ketään, mutta minut se kyllä yllätti. Hankimme uuden kissan ja ensimmäinen video, jolla kerroin tästä kissasta, on nyt saanut noin 363 000 näyttökertaa. Ne ovat olleet todella suosittuja, Herba kertoi MTV.fille aiemmin.

Piirroshahmo Karvista erehdyttävästi muistuttava exotic-rotuinen kissa on tällä hetkellä puolivuotias. Herban ja hänen avopuolisonsa Katariinan luokse Sansa muutti 14-viikkoisena.

Sansa the Cat -peliä Lakon & Herban boksi -ohjelmassa pelaavat julkkisvieraat ja yleisön suorastaan vaatimana peli on tullut myös vastikään ladattavaksi Android-puhelimiin.

Herba on julkaissut Sansasta jo myös hänen vanhempansa esittelevän videon. Tuoreella videolla Sansa on jo puolivuotias kehrääjä.


– Ei rakkautta, Herba nauraa videolla yrmeän näköistä lemmikkiään.

Herbalisti on luonnollisesti julkaissut itsestään ja kissastaan myös kaverikuvan Instagramissa.


Lakon ja Herban boksi suorana lähetyksenä keskiviikkoisin Subilla kello 21:00. Keskiviikkona 18.5 vieraina Stig ja Niko Saarinen!


Lue myös:

    Uusimmat