Kuva: Mikä mimmi! Chisu palaa upeampana kuin koskaan

Laulaja päättää pitkän taukonsa ylihuomenna Olympiastadionilla nähtävässä Live Aid -spektaakkelissa.

Chisu on ollut pitkään poissa julkisuudesta, mutta tekee paluun näyttävällä tavalla: hän on yksi 6. kesäkuuta Live Aid -megakonsertissa Olympiastadionilla nähtävistä muusikoista.

 Chisu eli Christel Sundberg jäi keikkatauolle syksyllä 2012.

– Olen tehnyt viitisen vuotta putkeen aika tiiviisti levyjä ja keikkoja. Nyt on sellainen olo, että on hyvä olla poissa ihmisten ilmoilla ja rauhassa miettiä mitä seuraavaksi. Uuden luominen kaipaa ihan totaalista muutosta ja irtiottoa, jotta ei menisi vanhoja raiteita pitkin, laulaja kuvaili syyskuussa 2012.

Laulaja valmistautuu parhaillaan paluukeikkaansa – paitsi harjoittelemalla, myös käymällä kampaajalla. Hän esitteli uutta tyyliään Instagramissa.

– HOT. #tukkaa #liveaidsuomi #stadionillanähdäänlauantaina, Chisu kirjoitti keskiviikkona julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Chisu intoili paluustaan Instagramissa myös torstaina toisella selfiellä.

– MEITSIE BACK IN THE FUZZY BUZZYNEZ. PAINA PLAY!! READ THE NEWS!!! UUTTA TULLOO!!! #uusisingle070815 #levysyksyllä #oumaikaad #stadionillanähdäänlauantaina, hän kirjoittaa.

Chisu julkaisee elokuussa uuden sinkun, ja lähtee myös syksyllä kiertueelle.

Chisu sai esikoisensa viime lokakuussa. Lapsen isä on valosuunnittelija Mikki Kunttu.

Live Aid -konsertti televisioidaan suorana lauantaina 6.6. MTV3-kanavalla kello 17-22. MTV.fi seuraa konserttia ja on myös paikalla pressipäivässä perjantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat