Kuva: Jukka Hildénin elokuvarooli vaihtoon: Jeesus olisi ollut liikaa

Jukka Hildén nähdään tekeillä olevassa Iron Sky 2 -elokuvassa Jäärimmäisen pahansuopana Paavina. 

Jukka Hildén nähdään valkokankaalla Timo Vuorensolan ohjaamassa Iron Sky 2 -elokuvassa, jossa miehen piti alunperin näytellä anarkistista Jeesusta. Elokuvan kuvauksista hiljattain palannut mies kertoo MTV.fille roolitukseen tulleen kuitenkin yllättävä muutos.

Jeesuksen sijaan Hildén tulee esittämään pahiksia vilisevässä elokuvassa Paavia.

– Elokuva on mieletön mielikuvituksen tuote: natsit ja muut pääpahikset asuu maan keskipisteessä ja siellä on porukkaa Hitleristä Margaret Thatcheriin ja Osama bin Ladeniin. Yksi pahiksista on Paavi, Hildén kertoo MTV.fille.

Hildén julkaisi kuvan uudesta roolistaan Instagramissa. Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Mies ei ole roolinvaihdoksesta harmissaan, vaan selittää Paavin istuvan kokonaistarinaan jopa Jeesusta paremmin.

– Jos olisin ollut Jeesus, se olisi ollut aika jumalainen ja ehkä liian kova juttu. Paavi sopii sinne hyvin. Kyllä minä aika pahis paavi olen, mies paljastaa hahmostaan.

– Paavi toimii kokonaisuuden kannalta paremmin, vaikka mielellään olisin Jeesus ollutkin! Paavi sopii paremmin tarinaan. Siellä on Putin, Paavi, Stalin... Erikoista päästä näkemään kaikki rooleissaan, mies intoilee.

Hildén kävi jo marraskuussa kuvaamassa elokuvaa muutaman päivän verran ja pidempi kuvausmatka on edessä joulukuussa. Elokuvaa kuvataan komeissa puitteissa Belgiassa. 

– Teimme kuvauksissa isoa ryhmäkohtausta, joka on olennainen leffan kannalta. Oli hyvä meininki. Kyse on pitkälti siitä, kenen kanssa teet töitä ja miten annatte energiaa toisillenne ja löydät oman hahmosi. Imen tunnelmaa, olen oma itseni ja löydän jonkun twistin siihen.

Possen kauden finaalijakso MTV3-kanavalla perjantaina 20.11. kello 20

Lue myös:

    Uusimmat