Kuva herttuatar Meghanista 16-vuotiaana lukionsa joulutanssiaisissa villitsee maailmalla – voiko tämän ysärimmäksi enää mennä?

8:03
Megxit puhuttaa yhä – paljastaako kohukirja syyn Harryn ja Meghanin hovista lähdölle?

Herttuatar Meghanin vanha tanssijaiskuva kerää jälleen huomiota sosiaalisessa mediassa. 

Prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan on nykyään yksi maailman tunnetuimmista kuninkaallisista, ja tätä ennen Meghan loi uraa näyttelijänä Hollywoodissa. Tätä ennen lapsuudessaan ja nuoruudessaan Meghan oli kuitenkin aivan tavallinen kansalainen, joka saattoi vain haaveilla elämästään kuninkaallisena. 

Kuvia Meghanin nuoruudesta lähtee toisinaan kiertämään ympäri sosiaalista mediaa ja nyt joulun lähestyessä kuva Meghanista tämän ensimmäisen poikaystävän rinnalla lukion joulutanssijaisista on sekoittanut jälleen internetkansan mielen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuvassa Meghan poseeraa vuonna 1997 losangelesilaisen lukionsa joulutansseissa rinnallaan hänen ensimmäinen poikaystävänsä Luis Segura. Kuvassa Meghan on 16-vuotias. 

Tulevan herttuattaren "ysärityyli", jonka kulmakiviä olivat tässä tapauksessa kapea paljettimekko korkealla halkiolla, choker-kaulakoru sekä ohuet kulmakarvat, on herättänyt runsaasti ihastusta nettikansassa. 

90sanxiety-tilin julkaiseman kuvan kommenttikenttä on täyttynyt seuraajien hämmentyneistä reaktioista ympäri maailman. Kommenteissa on nostettu esiin jopa Seguran ja Meghanin Pukumiehet-kollegan yllättävä yhdennäköisyys. 

– Mitä! Onko tuo Louis Litt (Rick Hoffman), eräs käyttäjä ihmettelee kommenteissa. 

Kommenteissa on myös nostettu esille Meghanin yhä nuorekas olemus, sillä herttuatar näyttää kasvoistaan lähes samalta kuin tänä päivänä. 

Meghan ja Harry vetäytyivät tämän vuoden keväällä velvollisuuksistaan kuninkaallisina ja muuttivat Archie-poikansa kanssa Yhdysvaltoihin. Montecitoon asettunut perhe ei ole vieraillut Iso-Britanniassa lähtönsä jälkeen kertaakaan. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja