Prinsessa Eugenie sai tarpeekseen Harryn ja Meghanin kiistellystä Britannian-kodista vain kuudessa viikossa – palasi vanhaan kotiinsa: "Mikä siinä paikassa on vikana?"

6:37
Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää

Prinsessa Eugenie asettui vain kuusi viikkoa sitten prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Britannian-kotiin, mutta on nyt lehtitietojen mukaan muuttanut pois sieltä.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin Britannian-koti Frogmore Cottage on noussut jälleen otsikoihin. Tällä kertaa brittilehdistö uutisoi, että vain kuusi viikkoa sitten Windsorissa sijaitsevaan taloon muuttanut prinsessa Eugenie puolisoineen poistunut tiluksilta vanhaan kotiinsa. Asiasta uutisoi muun muassa Daily Mail.

Prinsessa Eugenie ja tämän aviomies Jack Brooksbank asuivat aiemmin Lontoossa Kensingtonin palatsin Ivy Cottagessa ja ovat tiettävästi palanneet sinne. Esikoistaan odottava pari meni naimisiin Windsorin linnan St. Georgen kappelissa lokakuussa 2018.

Toinen brittilehti The Sun kertoo, että pariskunnan päätös poistua Frogmore Cottagessa herättää hämmästystä.

– Se on taas tyhjillään. Miksi kukaan ei tahdo asua Frogmore Cottagessa? Mikä siinä paikassa on vikana? hovin sisäpiiristä hämmästeltiin lehdelle.

Prinsessa Eugenien, 30, ja Jack Brooksbankin, 34, esikoisen on määrä syntyä vuoden 2021 alussa. Pari tiedotti iloisista uutisista syyskuussa.

Sisäpiiristä kerrottiin, että Frogmore Cottagen oli määrä pysyä edelleen Harryn ja Meghanin Britannian-kotina, ja että saarivaltiossa käydessään he olisivat asustaneet talossa yhdessä prinsessa Eugenien perheen kanssa.

– Frogmore oli räätälöity heidän makunsa mukaan ja Archie oli pidetty mielessä, joten se on täydellinen paikka lapsen saavalle parille, lehdelle kerrottiin.

Buckinghamin palatsista prinsessa Eugenien asumisjärjestelyjä ei sen sijaan tahdottu kommentoida The Sunille. Kyseessä on palatsin mukaan järjestely, joka on Eugenien ja Harryn välinen ja yksityinen.

Mahdollisena pidetään myös sitä, että Eugenie puolisoineen palaa Frogmore Cottageen joulun jälkeen. Paikka sijaitsee hyvin lähellä prinsessan vanhempien prinssi Andrew’n ja tämän ex-puolison herttuatar Sarahin kotoa. Myös Windsorin linna, jossa kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat olleet erityksissä suurimman osan vuodesta, sijaitsee vain kiven heiton päässä. 

Talo olikin kuningatar Elisabetin lahja Harrylle ja Meghanilla. Frogmore Cottagesta nousi kohu, kun pariskunta käytti 2,5 miljoonaa euroa veronmaksajien rahoja remontoidakseen talon mieleisekseen ennen esikoisensa syntymää.

Niin ikään vuonna 2018 avioitunut herttuapari ei kuitenkaan ehtinyt asua pitkään isolla rahalla remontoidussa kodissaan, sillä pari karisti Britannian ja brittihovin pölyt jaloistaan viime keväänä. He eivät tiettävästi ole käyneet talossaan sitten maaliskuun.

Yhdysvaltoihin asettuneiden Harryn ja Meghanin tiedottaja kertoi syyskuussa, että Harry on maksanut takaisin kokonaisuudessaan Frogmore Cottagen remonttikulut.

Sussexin herttuapari vetäytyi kuninkaallisista velvollisuuksistaan vuoden 2020 keväällä ja muutti esikoisensa Archien kanssa Pohjois-Amerikkaan. Oma koti löytyi kuukausien etsinnän jälkeen Santa Barbarasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja