KUVA: Herttuatar Catherinella nolo sattuma häävieraan kanssa

Herttuatar Catherine osallistui lauantaina ystävänsä häihin yhdessä Williamin kanssa.

Herttuatar Catherine, prinssi William ja prinssi Harry osallistuivat lauantaina Lucy Meaden ja Charlie Budgettin häihin Gloucestershiressä.

Juhlapäivän sulhanen oli tärkeässä roolissa myös vuonna 2011 juhlituissa herttuaparin häissä. Tuolloin Budgettin tehtävänä oli valmistella Williamin best manin ja ystävien yhteinen puhe. Morsian Lucy Meaden on pitkään kuulunut herttuaparin lähipiiriin. Hänen isänsä on tunnettu olympiamitalisti Richard Meade.

Catherinen muotitietoinen tyyli on usein tarkkailussa ja näin kävi myös häähumussa. Tosin tällä kertaa Catherine joutui nolon tilanteen eteen. Nimittäin sekä herttuattarella että nimeämättömällä häävieraalla sattui olemaan samanlaiset takit.

Catherinen sinisen ja hopean värinen takki on italialaisen M Missoni -merkin vuoden 2010 mallistosta. Catherine on ahkera kierrättämään asujaan ja kyseinen takki on nähty hänen yllään muun muassa Fortnum & Masonin tavarataloon kohdistuneella vierailulla kaksi vuotta sitten.

Mirror-lehden tietojen mukaan herttuatar olisi ostanut takkinsa Oxfordshiressä sijaitsevasta outlet-myymälästä. Näin ollen Catherine on mitä luultavimmin saanut takkinsa alkuperäistä 765 punnan eli noin 924 euron hintaa edullisemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat