Kuusi tarinaa, jotka kertovat Intian järkyttävästä raiskaustilanteesta – nuorimman uhrin kohtalo sai poliisitkin kyyneliin

Suosittu intialainen guru tuomittiin elinkautiseen nuoren tytön raiskauksesta 0:51

Joka 15 minuutti alaikäinen lapsi joutuu seksuaalirikoksen kohteeksi Intiassa. Näin järkyttävän lukeman on antanut julkisuuteen maassa lasten oikeuksia ajava järjestö.

Yllä olevalla videolla kerrotaan huhtikuisesta tapauksesta, jossa intialainen guru tuomittiin lapsen raiskauksesta. 

Intian seksirikokset nousivat maailmanlaajuiseen tietoisuuteen viimeistään vuonna 2012, kun nuori nainen joutui joukkoraiskauksen kohteeksi bussissa Delhissä. Vaikka asian vakavuus on tavoittanut päättäjät ainakin teoriassa ja lupauksia turvallisuuden lisäämiseksi on annettu, ei juuri mikään ole muuttunut. 

Eri puolilla Intiaa on järjestetty valtavasti mielenosoituksia lasten puolesta, mutta silti naiset ja lapset jäävät kuvottavien tekojen uhreiksi. 

Siitä kertoo esimerkiksi Indian Timesin tekemä listaus kuudesta nuoresta uhrista, joiden tarinat ovat raivostuttaneet ympäri maailman. 

Se, mitä päättäjät ovat luvanneet, ei ole onnistunut suojaamaan näitä tyttöjä. Usein hyväksikäyttäjä ja raiskaaja on joku lapsen lähipiiristä, joku, joka tuntee lapsen perheen, joku, johon lapsi on luottanut. 

1. 8-vuotiaan raiskausmurha Kathuassa

Kahdeksanvuotiasta tyttöä raiskattiin päivien ajan Kathuan kaupungissa. Häntä myös kidutettiin raa'asti ja lopulta hänet surmattiin paikallisessa temppelissä. 

Tyttö oli kadonnut 8. tammikuuta. Hänen ruumiinsa löydettiin alueella sijaitsevasta metsästä 17. tammikuuta. 

Indian Times nostaa yhdeksi raiskaukseen johtaneista syistä aluekiistan. Tytön edustaman heimon haluttiin muuttavan pois alueelta, joten tyttö otettiin järkyttävien tekojen kohteeksi. 

2. Isä antoi tyttärensä joukkoraiskaajien käsiin

Sitapurin tapauksessa nuoren tytön isä lahjoitti tyttärensä ystäviensä käyttöön Sitapurin alueella. Isän epäillään myös itse osallistuneen tyttärensä raiskaukseen. 

Tapauksesta syytetään kolmea miestä, joista vain yksi on pidätetty tällä viikolla. Muut ovat kateissa. Joukkorqaiskaus tapahtui 15. huhtikuuta sen jälkeen kun viisikymppinen isä ja tytär olivat vierailleet markkinatapahtumassa. 

3. 13-vuotias raiskasi 9-vuotiaan

Uttar Pradeshin maakunnassa järkytti 9-vuotiaan tytön raiskaus, jossa tekijäksi selvisi 13-vuotias poika . Poika oli houkutellut tytön kotiinsa korujen avulla. Kotona ei ollut aikuisia, jolloin poika oli iskenyt tytön kimppuun ja raiskannut tämän. 

4. 10-vuotias raiskattiin ja tapettiin häissä 

25-vuotias mies raiskasi ja tappoi 10-vuotiaan tytön Chhattisgarhissa. Rikos tapahtui kesken hääjuhlan. Mies oli huomannut kaikkien juhlavieraiden huomion olevan häissä, jolloin hän houkutteli tytön mukaansa. Raiskauksen jälkeen hän tappoi tytön iskemällä tätä kivellä päähän. 

Tytön ruumis löytyi myöhemmin kuivuneelta joenpenkalta. 

5. 11-vuotias raiskattiin ja poltettiin elävältä

Nagaonin alueella Assamin maakunnassa 11-vuotias tyttö raiskattiin ja poltettiin elävältä. Tytön kohtalo sai koko kylän auttamaan poliisia tekijän löytämiseksi. 

Maaliskuussa tapahtuneen raiskauksen johdosta pidätettiin 21-vuotias mies ja kaksi alaikäistä poikaa. Tytön äiti on kertonut olleensa peltotöissä, kun hän sai karmean uutisen tyttärensä kohtalosta. 

6. Pieni vauva raiskattiin ja murhattiin

On tapauksia, jotka saavat kokeneenkin poliisin kyyneliin. On tapauksia, joille ei löydy minkäänlaista järjellistä selitystä, jotka ovat liian kamalia edes kuvitella.

Yksi tällainen tapaus sattui Rajwadan alueella, jossa neljän kuukauden ikäinen vauva raiskattiin ja sen jälkeen murhattiin. Pieni ruumis löytyi asuintalon kellarista. Tapaus kosketti syvästi jopa "kaikennähneitä" poliiseja, jotka joutuivat tutkimaan ruumiin löytöpaikan ja kuljettamaan pienen nyytin pois.

Tekijäksi paljastui vauvan sukulainen. 

Lue myös:

    Uusimmat