Kuusi asiaa, joihin naiset ylireagoivat

Naisilla on joskus tapana ylireagoida. Madamenoir.com kertoo, milloin naisten tulisi ottaa asiat hieman rennommin.

Elämä miehen kanssa on joskus vaikeaa. Mutta toisinaan naiset ylireagoivat aivan syyttä. Nämä tilanteet nainen voisi ottaa rennomminkin.

Hän unohtelee asioita

Olet pyytänyt miestäsi varaamaan lääkäriajan, paikat konserttiin tai lentoliput, mutta hän ei tunnu muistavan asiaa. Kannattaa muistaa, että naiset ovat tottuneet tekemään monia asioita yhtä aikaa, mutta miehet keskittyvät yhteen asiaan kerralla, eivätkä ajattele sinä aikana muuta. Ennen kuin raivostut, yritä pitää mielessä, ettei mies unohda asioita tahallaan.

Hän ei huomioi sinua seksin jälkeen

Pidä mielessä että suurella todennäköisyydellä sinä sait orgasmin ennen häntä. Kun seksi sitten loppuu, se johtuu yleensä siitä, että hän sai juuri. Ajattele siis niitä muutamaa sekuntia kun sinä olet saanut - pääsi on silloin todella pyörällään. Haluat silloin itsekin keskittyä vain olemiseen, etkä siihen että joku kutittelee tai halailee sinua.

Hän ei huomioi sinua riittävästi

Miehillä voi olla tapana antaa pelkkä pikainen pusu otsalle, kun olemme valmistaneet heille herkkuaterian tai tehneet jotakin muuta mukavaa, josta ansaitsisimme omasta mielestämme kunnon palkinnon. Naiset kaipaavat sanallista kiitosta teoistaan, mutta olisi hyvä oppia arvostamaan myös hymyä miehen kasvoilla. Sekin osoittaa kiitollisuutta.

Hän ei pyydä sinua mukaansa

Naiset eivät häpeile puhua asioista, vaikka vierellä seisoisi sekä poikaystävä että perheenjäsen tai ystävä. Miehet sen sijaan haluavat puhua asioistaan rauhassa. Mies ei siis välttämättä ota sinua mukaansa, sillä hän ei halua jutella kaikista asioista niin, että sinä olet paikalla.

Hän jättää sinut omansa onnensa nojaan juhlissa

Teillä on rutkasti aikaa viettää aikaa keskenään, älä siis loukkaannu, mikäli hän haluaa jutella juhlissa myös omien ystäviensä kanssa ja jättää sinut välillä huomiotta. Sinun tulisi olla valmis pitämään hauskaa yksinkin. Jos olet ujo, se ei ole miehesi vika.

Hänen kaverinsa eivät tunne sinua

Naiset puhuvat ihmissuhteistaan kavereilleen huomattavasti useammin kuin miehet. Älä siis ota henkilökohtaisesti, jos hänen kaikki tuttunsa eivät ole kuulleet sinusta. Miehet eivät aina halua puhua ihmissuhteistaan kavereilleen, koska naisasioista jauhaminen voi ärsyttää heitä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja