Livelähetyksen epätodelliset käänteet! Missin oharit vaihtuivat myöhästymiseen ja tilitykseen

Miss Helsinki -finaalista tutun Cheyenne Järvisen oli tarkoitus torstaina puhua kohutuista räppärisuhteistaan Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä. Naisen piti olla heti lähetyksen alussa, mutta kuinkas sitten kävikään?

Miss Helsinki 2014 -kilpailun finaaliin asti yltänyt Cheyenne Järvinen on viime aikoina noussut taisaiseen tahtiin otsikoihin. Nainen on viimeisen vuoden aikana kertonut 7 päivää -lehdelle olleensa erittäin lämpimissä väleissä sekä Jare "Cheek" Tiihoseen, että vastikään eropaperit jättäneeseen Jon "Juno" Korhoseen.

Järvinen on sittemmin katunut ulostuloaan koskien suhdettaan Cheekkiin ja myös välit Junoon ovat tällä hetkellä viileät.

Torstaina Cheyennen oli tarkoitus vierailla Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä. Aiemmin viikolla missi oli kertonut blogissaa häipyvänsä julkisuudesta. 

Kuumottava tilanne ennen lähetystä: Missä on Cheyenne?

Kun suoraan lähetykseen oli enää noin tunti aikaa, ei tuotantoyhtiö ollut saanut yhteyttä Cheyenneen. Missin olisi ollut tarkoitus olla studiolla jo noin iltaseitsemän aikaan, mutta iltayhdeksältä lähetys polkaistiin käyntiin ilman missikaunotarta.

Cheyennen sijaan vieraana nähtiin missiin yhdistetty Big Brother -julkkis Antti Kurhinen.

– Lähetysaikaa on kymmeneen saakka, voit tulla koska vain tänne puhumaan, Roope Salminen lähetti terveiset lähetyksen alussa.

Yllätyskäänne: Missi yritti ehtiä lähetykseen!

Kuinka ollakaan missikaunoar reagoi Roopen kutsuhuutoon. Lähetyksen ollessa jo täydessä käynnissä Cheyenne lähetti MTV.fille viestin, että hän on matkalla lähetykseen.

Valitettavasti matka kesti liian kauan, eikä Cheyenne ehtinyt studioille ohjelma-ajan puitteissa. Katso videolta Cheyennen lähetyksen jälkeen tehty haastattelu.

Suoran lähetyksen jälkeen Tuomas Enbuske sai kuitenkin Cheyennen kameran eteen kommentoimaan tapahtuneita käänteitä.

– Päätin olla tulematta, koska halusin välttää ylimääräistä draamaa, nainen alakuloisena totesi Enbuskelle.

Haastattelussa hän kertoo oman näkemyksensä Kurhisen nostamiin syytteisiin ja tarkentaa syitä siihen, miksi hän haluaa pitää matalampaa profiilia tällä hetkellä.

Enbuske, Veitola & Salminen -talk show torstaisin kello 21:00 MTV3-kanavalla.


Uutista päivitetty 24.3. kello 21:39 Järvisen ilmoitettua yrityksestään ehtiä ohjelmaan.

Uutista päivitetty 25.3. kello 00:10. Juttuun lisätty Enbusken haastattelu ja otsikkoa muutettu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja