Kuulostavatko merkit tutuilta? Näin käyttäytyy rakastunut nainen

10:00

Muuttunut käytös saattaa kertoa siitä, että naisen ihastuminen on kasvanut rakastumiseksi.

Onko rakkaus tunnetta vai tiedettä? Entä voiko rakastumiseen vaikuttaa? Katso yllä olevalta videolta, mitä lääkäri ja kirjailija tuumaavat rakkaudesta.

Kerroimme aiemmin, mistä tietää, että mies on rakastunut. Nyt on aika ottaa syyniin toinen sukupuoli.

Jos epäilet tapailemasi naisen rakastuneen itseesi – vaikkei hän sitä ääneen sano – kiinnitä huomiosi näihin merkkeihin. Ne saattavat kieliä palavista tunteista.

Hän vaikuttaa ujolta

Rakkaus vaikuttaa ihmiseen fyysisesti. Rakastunut nainen voi paljastaa itsensä käyttäytymällä tavallista ujommin: punastumalla, välttelemällä katsekontaktia ja kikattamalla. Läheltä saattaa huomata, että naisen iho on noussut kananlihalle.

Hän ostaa lahjoja

Rakastunut nainen ostaa kullalleen lahjoja muulloinkin kuin merkkipäivinä. Lahjat eivät välttämättä ole suuren suuria, vaan pieniä huomionosoituksia, joiden on tarkoitus piristää saajan päivää.

Hän käyttäytyy lapsellisesti

Nainen saattaa rakastuessaan tuntua taantuvan lapseksi. Lapsellisen käytöksen tarkoitus on söpöillä rakkauden kohteen edessä, sillä lapsia pidetään yleisesti suloisina. Mahdollinen lapsellinen käytös voi ilmetä esimerkiksi kikatuksena, lapsellisena puhetyylinä tai ympäriinsä hyppelynä.

Häntä kiinnostaa toisen elämä

On luonnollista, että rakastunut haluaa tietää, mitä tunteiden sytyttäjälle kuuluu. Aidosti rakastunut nainen kysyykin usein rakkauden kohteeltaan kaikkea maan ja taivaan väliltä: miten päivä meni, mikä on lapsuuden kamalin muisto, mistä pitää sängyssä, millainen ruoka saa veden herahtamaan kielelle…

Joskus kysymykset saattavat olla vain kohtelias ele. Rakastuneen naisen tunnistaa kuitenkin siitä, että hän on jatkuvasti kiinnostunut kuulemaan rakastettunsa arkisimmistakin tapauksista.

Hän aloittaa keskustelun

Vanhanaikaisesti ajatellaan, että miehen tulee ottaa naiseen yhteyttä. Rakastunut nainen viis veisaa tästä aikansa eläneestä säännöstä ja tarttuu itse puhelimeen. Syy aktiivisuuteen on yksinkertainen: nainen haluaa puhua rakastettunsa kanssa.

Hän yrittää tehdä vaikutuksen ulkonäöllään

Rakastuneena nainen jaksaa panostaa ulkonäköönsä, jotta tunteiden kohde huomaisi hänet ja pitäisi hänestä. Istuva mekko ja huoliteltu meikki tapaamisten yhteydessä kielivät siitä, että pelissä on suuria tunteita.

Hän hymyilee

Punattujen huulten välistä paljastuva hymy on myös yksi merkki, joka kertoo rakastuneesta naisesta. Kun nainen näkee rakastajansa, hänen sydämensä läikähtää ja kasvoilleen nousee hymy.

***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja