Kuulostaako tutulta? 16 asiaa, joista tiedät että puolisosi on paras ystäväsi

Cosmopolitan listasi ja me täydensimme. Näistä asioista tiedät, että poikaystäväsi on myös paras ystäväsi.

1. Kerrotte toisillenne kaiken. Myös kaikki kummallisuudet ystävistänne ja heidän salaisuutensa. Sori kaverit!

2. Valitset koti-illan puolisosi kanssa ennemmin kuin mitään muuta. Teillä on aina hauskaa yhdessä, vaikka ette tekisi juuri muuta kuin katsoisitte telkkaria. Ja niin, harrastaisitte seksiä.

3. Teillä on niin paljon inside-vitsejä, että ystävänne ja perheenne eivät aina edes ymmärrä, mistä puhutte. He vain pitävät teitä vähän outoina.

4. Muistatte kysymättä toistenne suosikkipizzat ja vakiotilauksen McDonald’sissa.

5. Kysytte toisiltanne neuvoa kaikessa. Oli kyseessä sitten ystävyyssuhde tai työasia. Myös isoista muutoksista puhutte toisillenne, ennen päätöksen tekemistä.

6. Teidän ei tarvitse näyttää upealta toistenne seurassa kaiken aikaa. Hengaatte kotona likaisissa verkkareissa etkä käytä koskaan meikkiä kotona hänen seurassaan.

7. Ette riitele juuri koskaan. Ja jos riitelette, sovitte asian heti.

8. Ette koskaan tunne oloanne vaivaantuneeksi toistenne seurassa. Ette edes hiljaisena hetkenä romanttisella illallisella.

9. Olette täysin tottuneita toistenne outoihin tapoihin. Muut saattaisivat pitää tapojanne varsin outoina ja noloina, mutta teille kyse on normaalista arjesta.

10. Facebook-chattinne ovat täynnä linkkejä ja meemejä. Ja olette ehkä ainoat ihmiset maailmassa, joiden mielestä ne ovat hauskoja.

11. Teillä ei ole mitään tarvetta lukea toistenne viestejä. Luotatte toisiinne täysin, etkä edes halua tietää, mistä hänen ja hänen kavereidensa pelikeskustelussa puhutaan.

12. Ette tarvitse sanoja muiden arvosteluun. Riittää, että jaatte merkitsevän katseen.

13. Teillä on outoja lempinimiä toistenne tutuille ja työkavereille, joita tuskin tunnette. ”Minna? Ai Tissi-Minna?” ”Nahkatakki-Jani? Juuri se.”

14. Tiedätte tarkalleen miten toisen saa hyvälle tuulelle huonon päivän jälkeen. Yleensä siihen liittyy jokin tietty ruoka. Ja ehkä seksi sen jälkeen.

15. Teistä ei ole juuri yhtäkään hyvää yhteiskuvaa. Koska olette aina pelleilemässä, ettekä osaa vakavoitua hetkeksi kameran eteen.

16. Teitä ei pelota ajatus vanhenemisesta yhdessä. Vitsailette siitä, kuinka olette vanhoina ryppyisiä, kaljuja tai raskausarpisia, mutta tiedätte yhteisen matkanne olevan yhtä hauska kuin mitä elämänne on nytkin. 


Osittainen lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat