Kuudennen sarjatason Chorley pamautti satumaisen tempun Englannin cupissa – Adele-pukukoppivideo julki, Gary Lineker innostui

Kuudenneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Chorley tarjosi jalkapallon Englannin cupin kolmannella kierroksella romantiikaa kaatamalla lauantaina Mestaruussarjan Derbyn 2–0. Tuhkimotarinan tarjonnut joukkue otti ilon irti pukukopissa Adelen tahtiin.

Connor Hall vei kotijoukkue Chorleyn johtoon 10 minuutilla ja Mike Calveley painoi toisen osuman 84. minuutilla. Isäntiä avitti, että Derby joutui peluuttamaan junioreitaan, sillä sen edustusmiehistö on koronakaranteenissa. Yhtä kaikki, Chorleylle voitto oli huima.

Chorley julkaisi ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa videon, jossa joukkue hoilasi Adelen hittiä Someone Like You. Jalkapallolegenda ja kommentaattori Gary Linekerkin oli vakuuttunut.

– Suurenmoista, hän twiittasi taputtavien emojien kera.

Jalkapallolegenda Rio Ferninand jakoi niin ikään suitsutusta.

– Rakastan tätä... onnea, tyypit, hän kirjoitti.

Englannin cupissa on seuraavaksi vuorossa neljäs kierros. Tulevat otteluparit arvotaan maanantaina.