Kurkkaa Tanssii Tähtien Kanssa -kulissien taakse – yksi tähtitanssija myöhästyy treeneistä jo heti ensimmäisenä päivänä: "Herraa ei näy missään"

Tanssikupla-ohjelma päästää katsojat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman kulissien taakse.

Ensimmäistä kertaa tanssisyksyn täydentää kahdesti viikossa mtv-palvelussa esitettävä Tanssikupla-ohjelma, joka päästää katsojat näkemään 27 jakson ajan läheltä, mitä kaikkea suositun tanssikisan kulisseissa tapahtuu.

Ensimmäisessä jaksossa tähtitanssijat pääsevät ensimmäistä kertaa treenisalille harjoittelemaan tanssiopettajiensa kanssa. Tanssinopettaja Saana Akiolan pari näyttelijä Kristo Salminen ei ole saapunut harjoituksiin.

– Tilanne on nyt sellainen, että meillä on alkanut treenit yhdeksän minuuttia sitten, mutta herraa ei näy missään, että hyvin alkaa, Akiola kertoo.

Katso jaksosta, mitä Kristolle on tapahtunut ja miten muut parit valmistautuvat ensimmäiseen harjoitukseen.

Kamera seuraa tanssijoita niin live-lähetyspäivinä kuin tanssiharjoituksissa sekä näyttää vilauksen tanssijoiden arjesta ja elämästä tanssisyksyn aikana. Luvassa on jännitystä, tunteita ja kulissien takaista elämää, jota katsojat eivät ole tätä ennen päässeet näkemään.

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset alkavat su 5.9. klo 19.30 mtv-palvelussa (mtv.fi, mtv-sovellus) ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla alkaa mtv-palvelussa ma 30.8. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat