Kuninkaallisfanit sekosivat – prinssi Harry näyttää aivan isältään prinssi Charlesilta 1970-luvulla

Harry ja Meghan ovat virallisesti karanneet hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, miltä heidän tulevaisuutensa todella näyttää 6:37
Harry ja Meghan ovat lähteneet virallisesti hovista – kuninkaallisasiantuntija kertoo, mitä se tarkoittaa

Prinssi Harry verrattuna nuoreen prinssi Charlesiin on lähes täysin samaa näköä. 

Prinssi Harry on omaksunut muutaman viime vuoden aikana tuuhean parran olennaiseksi osaksi tyyliään. Parrat ovat olleet brittiläisessä kuninkaallisessa perheessä jokseenkin harvinainen näky, esimerkiksi Harryn isoveli prinssi William on elämänsä aikana viihtynyt erittäin harvakseltaan minkäänlaisen naamakarvoituksen kera. Kuitenkin prinssiveljesten isä prinssi Charles piti aikoinaan hetken verran partaa osana omaa tyyliään, ja vanhat kuvat Charlesin parta-ajoista ovat saaneet monet hämmentymään. 

Vanhat kuvat nimittäin osoittavat, että Harry ja Charles näyttävät paljon enemmän toisiltaan kuin kukaan on koskaan aiemmin tajunnutkaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Oikeanpuoleisessa kuvassa prinssi Charles on kuvattuna 27-vuotiaana vuoden 1976 huhti-toukokuussa. Kuvissa ilmenee lyhyt ja harvinainen ajanjakso Charlesin elämässä, kun hänellä oli parta ja yhdennäköisyys prinssi Harryn kanssa on näin ollen kiistaton. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös Harryn isoisällä kuningatar Elisabetin puolisolla prinssi Philipillä oli aikoinaan oma partakautensa, ja Harrya on verrattu näin ollen ulkonäöltään vahvasti myös isoisäänsä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Harry ja hänen vaimonsa herttuatar Meghan jättivät kuninkaallisen perheen ja sen velvollisuudet taakseen maalis-huhtikuun vaihteessa. Herttuapari ilmoitti koko maailmaa kohauttaneesta päätöksestään tammikuussa.

Lähde: Yahoo

Lue myös:

    Uusimmat