Kun renttu tekee parisuhteessa parannuksen, miksi naisen mielenkiinto mystisesti katoaa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Mistä johtuu, että kun renttu tekee parisuhteessa parannuksen, menee töihin, haluaa kantaa kortensa kekoon ja niin edelleen, niin mielenkiinto miestä kohtaan mystisesti katoaa?" kysyy nimimerkki dingelidoo.

Näin naiset vastasivat

"Koska hän ei ole enää se sama tyyppi johon nainen rakastui, hän on muuttunut!"
– 27, fantasioin renttujen muuttamisesta, mutta en koskaan tekisi niin 

"No tähän on kyllä mahdoton sanoa mitään, sillä tuohan kuulostaa ihannetilanteelta. Itse en olisi missään vaiheessa halunnut renttua nurkkiini lorvimaankaan ja koko tilanne vain kuulostaa epäuskottavalta. Oletkohan nyt ihan tosissasi sitä mieltä, että vika on nimenomaan siinä, että renttu on tehnyt parannuksen? Jospa se pohjimmainen syy olisi kuitenkin jossain ihan muualla?"
– 28, vätykset eivät kiinnosta 

"Onko joku renttu joskus tehnyt parisuhteessa parannuksen? No, jos tällainen ihme pääsee käymään, voi syynä olla naisen klassisen "haluan parantaa sinut rakkaudellani"-mission päättyminen – mies on saatu rentusta kunnon kansalaiseksi, eikä tarvitse enää niin paljon hoivaa ja huolenpitoa, jolloin pitää löytää uusi paranneltava kohde. En sano, että tämä on fiksua toimintaa naiselta, ei todellakaan, mutta näitä tapauksia on nähty."
– 24, ennen olin renttuihin kallellaan, sitten tulin järkiini

"Koska naiset aina rakastuu renttuihin? Ei vaan uskoisin, että syynä on nimenomaan miehen muuttuminen: hän ei enää ole se mies, johon nainen rakastui. Kaikki kysymyksessä mainitut asiat ovat naisen mielestä varmasti positiivisia, mutta käänteisesti ne voivat merkitä muutosta myös miehen käyttäytymisessä ja luonteessa, jolloin ihminen ei enää tunnu samalta kuin ennen."
– 23, ei rakastu renttuihin

"Itse en ole kyllä huomannut tuollaista ilmiötä, mutta tämä saattaa johtua myös siitä, että minua eivät rentut voisi vähempää kiinnostaa. Miksi ihmeessä haluaisin miehen, joka kohtelee minua huonosti, tai jolla ei ole töitä, ja niin edelleen? Jätä sinä ne renttuihin rakastuvat naiset muille ja yritä löytää nainen, joka todella arvostaa hyviä miehiä."
– 26, ei todellakaan ole kiinnostunut rentuista

"Jos sitä on rakastunut ihmiseen sellaisena kuin hän on, ja tuo ihminen muuttuu, niin eihän hän silloin ole enää se sama ihminen? No, tämä oli nyt tällainen virallinen selitys. Oikeasti jotkut naiset luulevat, että kuumuus korreloi suoraan miehen k*sipäisyyden kanssa, niin se vaan on. Ja nämä naiset pitävät miehistä huolta, ei toisinpäin."
– 30, ei renttuja, kiitos

Lue myös:

    Uusimmat