Kumppanin luova lumiromantiikka yllätti Hennan, 32, täysin: ”Olin alkuun ihmeissäni, että mitä ihmettä se hourii”

Vuoden 2019 kuumimmat häätrendit 7:43
Videolla selvitetään kuluvan vuoden kuumimmat häätrendit!

Kumppanin talvisen romanttinen yllätys tuli Hennalle täytenä yllätyksenä.

Vantaalainen Henna Seppälä, 32, oli juuri palanut viikonloppuiselta salitreeniltään kotiin lämpimään, kun hänen miesystävänsä pyysi häntä katsomaan takaisin ulos. Mies kertoi, että joku oli käynyt pariskunnan asunnon takapihalla.

– Olin alkuun ihan ihmeissäni, että mitä ihmettä se hourii, Henna kertoo MTV Uutisille.

Hourimisesta ei kuitenkaan ollut kyse. Ulkona näkyi lumihankeen kirjotettu teksti ”Will you marry me” (suom. menetkö kanssani naimisiin).

Pian Hennan edessä oli jo polvistunut, rakastunut mies.

Luova kosinta kannatti 

Viikonloppuna pariskunnalla oli suhteen kaksivuotispäivä. Naimisiin menosta oli ollut joskus ohimennen puhetta, mutta silti kosinta tuli Hennalle täytenä yllätyksenä. Myös miehen puolesta teko oli ollut spontaanin puoleinen.

– Mies sanoi, että keksi idean aika yllättäen, Henna kertoo.

Romanttisen viestin kirjoittaminen hankeen ilman jalanjälkiä onnistui luovasti jääkiekkomailalla terassin ikkunan alta kurottaen. 

Äkillisen ajatuksen kekseliäs toteutus kannatti: Henna vastasi lumikosintaan myöntävästi. 

Somessa kosintaa ihastellaan

Henna jakoi kuvan lumikosinnasta suositussa suljetussa Facebook-ryhmässä. Tarina selvästi lämmittää sydäntalven pakkasessa. Pariskunnan iloon on ottanut osaa jo 11 000 kuvasta tykkääjää ja 135 kommentoijaa. Hennan miestä kiitellään ihanaksi – ja omilta miehiltä toivotaan vastaanvanlaista romantiikan tajua:

– Kosispa omaki mies joskus sitte yhtä söpösti, mut todennäkösesti saan jonku junttikosinnan tai en kosintaa ollenkaan, kirjoittaa eräs.

Lue myös:

    Uusimmat