Kumppanin kanssa käyty sanaharkka sai Laura "Late" Ronkaisen varmistumaan päätöksestään hakea Big Brother -taloon: "Voit olla ihan varma…"

1:04
Laura päätti hakea BB-taloon kumppanin kanssa käydyn sanaharkan jälkeen

Laura "Late" Ronkainen tuli suurelle yleisölle tutuksi Big Brother -osallistumisensa myötä. Päätös hakea taloon varmistui erään huoltoasemareissun yhteydessä.

Laura "Late" Ronkainen asteli Big Brother -taloon viime syyskuussa, ja vietti isoveljen hellässä huomassa yhteensä noin kuukaudenpäivät. Muutettuaan 15 ventovieraan kanssa saman katon alle Ronkainen yllättyi huomattuaan olevansa paljon rauhallisempi, kuin mitä hän oli aikaisemmin ajatellut.

– Mä olen aina luonnehtinut itseäni tosi sellaisena eläväisenä, suulaana ja äänekkäänä. Sitten kun laitetaankin 16 tuntematonta (saman katon alle), niin mä olenkin tosi rauhallinen ja tosi joustava. Se kyllä yllätti, hän kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Ronkainen ei etukäteen valmistautunut Big Brotheriin juuri mitenkään. Pakolliset käytännönasiat oli hoidettava, mutta esimerkiksi olemustaan tai käytöstään hän ei halunnut pohtia ennen taloon astumista.

– Tavallaan kun kukaan meistä asukkaista ei tiennyt, että miten me reagoimme, miten siellä talossa oikeasti on, niin halusin, että se on mahdollisimman semmoista juuri siinä ajassa aitoa ja spontaania, hän selittää.

Yksi haasteellisimmista asioista BB-talossa oli Ronkaisen mukaan eläminen täysin vieraassa ympäristössä läheisten tavoittamattomissa ajoittaisen nälän ja väsymyksen hämmentäessä soppaa entisestään.

Nälästä ja väsymyksestä huolimatta oli heittäydyttävä täysillä. Jos tehtävässä määrättiin esittämään muurahaista, se tehtiin sata lasissa.

– Että sä aidosti voit sanoa sen talossa olon jälkeen, että mä tein kaikkeni. Se on oikeasti haastavaa, koska kyllähän se harmittaisi, jos et olisi antanut kaikkeasi ja heittäytynyt, Ronkainen pohtii.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Nälän ja väsymyksen kanssa vieraassa ympäristössä navigoiminen ei kuitenkaan Ronkaisen mukaan ollut kaikkein haastavin hänen BB-talossaan kohtaama asia. Ykköspaikan haastavien asioiden mittelössä vei nimittäin tehtävienannon luku.

– Ihan sama mikä tehtävä tulee, niin se huudetaan ja tehtävänanto käydään kymmenen kertaa, kun se ei vaan mene kaaliin, koska se on semmoista sekoilua. Se oli haastavaa jo pelkästään siksi, että siinä pitää hermo, hän kertoo.

Katsojat ottivat Ronkaisen lämmöllä vastaan sen jälkeen, kun tämä oli äänestetty neljäntenä ulos BB-talosta. Hän kertoo hymyssä suin saaneensa ihania viestejä ja palautteen olleen pääpiirteittäin pelkästään positiivista.

BB-fanit ovat lähestyneet Ronkaista etenkin yöelämässä, mutta kohtaamisia on ollut myös esimerkiksi junassa ja kauppareissuilla. Hän kertoo suhtautuvansa hyvillä mielin siihen, jos joku tulee nykäisemään hihasta ja moikkaamaan. Joku on jopa alkanut itkemään Ronkaiseen törmättyään.

– Ne tapaamiset ovat olleet ihania ja lämpimiä niin mikäs siinä, hän sanoo.

Missä tilanteessa Ronkaisen päätös hakea BB-taloon vahvistui lopullisesti? Katso yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja