BB-Laura R. on TikTokista tuttu – sateenkaaripariskunta tekee hassutteluvideoita vihakommenteista välittämättä

11:18
Kurkista uuteen Big Brother -taloon

Lauran ja hänen avopuolisonsa uusimpaan TikTok-videoon on jo sadellut kannustavia kommentteja Lauran osallistuttua Big Brotherin uudelle kaudelle

Suositun TikTok-videopalvelun aktiiviset käyttäjät saattoivat hieraista sunnuntaina silmiään, kun Big Brother -taloon asteli TikTokista tuttu Laura R, 24. Lauran ja hänen avopuolisonsa ylläpitämällä TikTok-tilillä on liki 17 tuhatta seuraajaa ja osalle videoista näyttökertoja on kertynyt satoja tuhansia.

Näyttävästi tatuoitu pariskunta tekee TikTokiin paljon humoristisia videoklippejä.  Suosituimmalla, yli 700 tuhatta näyttökertaa keränneellä videollaan pariskunta esittää tilannetta, jossa heitä luullaan miehiksi heidän ollessaan naistenvessassa. Positiivisten kommenttien lisäksi video on kerännyt paljon myös negatiivisia kommentteja.

– Muistakaa, että EI ole ok kyseenalaistaa missä vessassa kukin käy! Pariskunta muistuttaa kommenttikentässään.

– Jo kommenteista päätellen tämä on aihe josta täytyy todellakin puhua edelleen, Pariskunta jatkaa keskustelua kommenttikentässään viitaten vessavalintojen kyseenalaistamiseen ja negatiivisiin kommentteihin.

Ravintolapäällikkönä työskentelevän Lauran agendana Big Brother -talossa on näyttää ihmisille, ettei ulkokuoresta voi päätellä sitä, millainen ihminen on sisimmältään. Mikäli Laura voittaa Big Brotherin, kertoo hän käyttävänsä voittorahat lapsihaaveiden toteuttamiseen avopuolisonsa kanssa.

– Kun se ei näin tapahdu seksuaalivähemmistöillä, et siinä pitää olla vähän hynää, Laura kertoo esittelyvideossaan.

Big Brother -taloon muutti sunnuntaina 16 toisilleen tuntematonta henkilöä. Kilpailu voittopotista kestää 12 viikkoa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja