Podcast: Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö kysyivät BB-voittajalta, ovatko asukkaat harrastaneet keskenään ryhmäseksiä – BB-Jasmiina lipsauttaa: "Se on varmaan salaisuus tai tämän jälkeen se ei…"

7:11
BB-voittaja Jasmiina kertoo, mihin käyttää voittorahansa.

BB-Jasmiina ei arastele sanojaan, kun hän on vieraana Nikotellen-podcastissa.

Big Brother Suomi 2021 -voittaja Jasmiina on vieraana supersuositussa Nikotellen-podcastissa, jota luotsaavat Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö. Jasmiina oli ollut ulkomaailmassa vain muutaman päivän, kun hän meni fanittamaansa podcastiin vieraaksi. Jasmiina myöntääkin kaksikolle heti aluksi, että hänellä on ollut BB-talon jälkeen sutinaa.

Jasmiinalla oli säpinää BB-talossa toiseksi tulleen Akin kanssa viimeisellä viikolla. Saarista kiinnostaa, jatkuiko sutinat Akin kanssa myös ulkomaailmassa.

– On BB-asukkaiden kanssa ollut aikamoisia sutinoita – ihan niin kuin kaikkien kesken, Jasmiina aloittaa naureskellen.

– Tässä on aikamoinen soppa, missä on monenlaisia osapuolia tällä hetkellä.

Monesti Big Brother -asukkaat elävät ohjelman jälkeen vielä omassa BB-kuplassaan ja viihtyvät keskenään. Jasmiina myöntää, että heillä on nyt vapautuneempi meno kuin talossa.

Saarinen ja Mäkikyrö täräyttävät Jasmiinalle suoraan, ovatko BB-asukkaat harrastaneet keskenään ryhmäseksiä.

– Ei se nyt mikään… tai on se nyt varmaan salaisuus tai tämän jälkeen se ei ole salaisuus. Kyllä on ollut monenlaisia erilaisia viritelmiä. Näitä oli jo ennen kuin itse tulin talosta.

– Minä en ollut siinä ristiin rastiin, mutta tässä on ollut monenlaisia tilanteita hotellissa.

Jasmiinan ja toiseksi tulleen Akin lämpimät välit puhuttivat BB-kauden viimeisellä viikolla. Kaksikko muun muassa nukkui läheisesti erään yön talossa. Jasmiina kertoo podcastissa, että he eivät harrastaneet seksiä.

– Tästä on ollut monenlaista spekulaatiota... Siinä oli kovat humalatilat, mutta ei siinä voi kyllä edes käsipeliksi laskea.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja