Kumpi vetoaa mieheen, povi vai peppu?

Vetoavatko mieheen rinnat vai takapuoli? Mitä se kertoo miehestä? Ota selvää!

Usein miehet ovat mieltyneet joko naisten takapuoliin tai rintoihin. Amerikkalaissivusto Men’s Health paljasti syyt näiden mieltymysten takana.

Povi

Jos mies pitää pienistä rinnoista, haluaa hän todennäköisesti sitoutua. Kun miehille näytettiin sivuston esittelemässä tutkimuksessa kuvia erikokoisista rinnoista, ihailivat sitoutumiseen valmiit miehet pienempiä rintoja. Sitä vastoin suuria rintoja ihailleiden miesten todettiin harrastavan enemmän yhden illan suhteita ja heidän asenteensa seksiä kohtaan vaikutti kevytkenkäisemmältä.

Tutkijat totesivat, että tulokset johtunevat siitä, että miehet, jotka eivät halua sitoutua antavat enemmän painoarvoa ulkoisille seikoille naisissa. Sitä vastoin sitoutumaan valmiit miehet pitävät naisessa tärkeämpänä luonnetta.

Miesten olisi tärkeä muistaa, että suuremmat rinnat ovat usein herkemmät kuin pienet rinnat. Tästä syystä pienempien rintojen kanssa olisi syytä olla varovaisempi.

Peppu

Kun tutkijat pureutuivat miesten silmien liikkeisiin heidän katsoessa naisia, selvisi, että suurin osa miehistä kiinnitti huomionsa ensimmäisenä naiset kurveihin. Ilmiön taustalla on tutkijoiden mukaan alkukantainen vaisto. Naista, jolla on kunnon takapuoli, leveämmät lanteet ja kapea vyötärö pidetään kaikkein kyvykkäimpänä lisääntymään.

Miehen on hyvä välttää kehumasta vain yhtä osaa naisen vartalosta. Naisen mielessä herää tuolloin helposti kysymys siitä, että miksei mies kehu muita osia heidän vartalossaan.

Koko vartalo

Jos mies on kiinnostunut vain ja ainoastaan naisen vartalosta, olisi hälytyskellojen syytä soida. Miehet, joita kiinnosti vain vartalo, olivat tutkimuksen mukaan haluttomimpia sitoutumaan.


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja