Kullansävyt, leopardi ja isot pokat – rokkari Michael Monroe innostuu aurinkolaseista

Michael Monroe on tunnettu suurista ja räväköistä aurinkopokistaan, joita miehen kotoa löytyy lähemmäs sata paria. 

Varsin omaleimaisesta tyylistään tunnettu Michael Monroe ei ole viimeisempien muotivirtauksien perään, mutta haluaa sitäkin voimakkaammin rohkaista ihmisiä ilmaisemaan itseään asusteiden avulla. Rokkari ei epäröi pysäyttää tyylikästä vastaantulijaa positiivista palautetta antaakseen.

– Kullansävyt, leopardi tai muu poikkeuksellinen printti ja isot pokat kiinnittävät huomion. Jos näen kadulla jonkun aurinkolaseissa, jotka saattaisivat sopia tyyliini, useimmiten kyllä pysäytän henkilön ja kysyn, että mistä sait, minäkin haluan, Monroe nauraa.

"Käytän aurinkolaseja studiossa"

Monroe luonnehtii suomalaisia aurinkolasien ystäviksi, sillä olemmehan kansakuntana tunnettu ujoudestamme ja sisäänpäinkääntyvästä luonteestamme.

Tunnettu muusikko tunnustaa, että ottaa myös itse aurinkolaseilla toisinaan omaa tilaa – katsekontaktin puuttuminen nimittäin vähentää jututtajien määrää. Sisätiloissa aurinkolasit saattavat toimia myös tärkeänä työvälineenä.

– Käytän aurinkolaseja studiossa, kun miksaan biisejä ja täytyy olla tarkkana kuin porkkana. Olen nimittäin huomannut, että kun näköaisti vähän hämärtyy, kuuloaisti terästyy.

Monroe on nyt saanut omaa nimeään kantavan Shades -aurinkolasimallisto, josta löytyy aurinkolaseja moneen lähtöön ja tyyliin. Aurinkolaseja ei ole suunniteltu pelkästään rock-legendaa silmällä pitäen, mutta innoittajan tyyli heijastuu siihen vahvasti.

– Aurinkopokien täytyy olla isot, näyttävät ja erikoiset. Silloin ne sopivat parhaiten tukkatyyliini ja kokonaisuuteeni. Tällä hetkellä sininen peililinssi miellyttää eniten silmää, ja yhdistän sen muihin saman sävyisiin asusteisiin, kuten sähkönsiniseen liiviin, Monroe kuvailee.


Lähde: Synsam Finland Oy

Lue myös:

    Uusimmat