Kulinaristit kokoontuvat viinimessuilla

Hyvästä viinistä ja herkullisista resepteistä kiinnostuneiden on syytä merkintä kalenteriinsa Viini, ruoka ja hyvä elämä -messut. Suomen suurin viini- ja ruoka-alan kuluttajatapahtuma tarjoaa näyttelyitä, luentoja ja tietysti herkullisia maistajaisia.

Viini, ruoka ja hyvä elämä -messuilla on tänä vuonna jokaiselle jotain.

Näytöskeittiössä jaetaan vinkkejä niin thairuokaan kuin ranskalaiseenkin keittiöön. Lisäksi esitellään Vuoden kokki 2010 -kilpailun semifinalistit. Näytöskeittiössä perehdytään myös muun muassa italialaiseen risottoon ja haistellaan kreikkalaisen tavernan tuoksuja.

Laaja luentotarjonta vie muun muassa Rhonen viinialueille Ranskaan ja perehdyttää juustojen monipuolisiin makuihin. Lisäksi Suomen chiliyhdistyksen puheenjohtaja esittelee tulisen herkun lajikkeita, käyttöä ja kasvatusta.

Mikä tärkeintä, messuilla päästään myös herkuttelemaan. Sushikoulu tarjoaa puolen tunnin pikakurssin japanilaisten makujen maailmaan. Leivontapajassa voi kokeilla omia taitojaan ja laajalla viinialueella on maisteltavana erilaisia viinejä eri puolilta maailmaa.

Viini, ruoka ja hyvä elämä Helsingin Messukeskuksessa 22.-25.10.2009

Lue myös:

    Uusimmat