Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Kulinaristit kokoontuvat viinimessuilla

Kuva: SXC
Kuva: SXCSXC
Julkaistu 20.10.2009 12:52(Päivitetty 20.10.2009 12:53)

Hyvästä viinistä ja herkullisista resepteistä kiinnostuneiden on syytä merkintä kalenteriinsa Viini, ruoka ja hyvä elämä -messut. Suomen suurin viini- ja ruoka-alan kuluttajatapahtuma tarjoaa näyttelyitä, luentoja ja tietysti herkullisia maistajaisia.

Viini, ruoka ja hyvä elämä -messuilla on tänä vuonna jokaiselle jotain.

Näytöskeittiössä jaetaan vinkkejä niin thairuokaan kuin ranskalaiseenkin keittiöön. Lisäksi esitellään Vuoden kokki 2010 -kilpailun semifinalistit. Näytöskeittiössä perehdytään myös muun muassa italialaiseen risottoon ja haistellaan kreikkalaisen tavernan tuoksuja.

Laaja luentotarjonta vie muun muassa Rhonen viinialueille Ranskaan ja perehdyttää juustojen monipuolisiin makuihin. Lisäksi Suomen chiliyhdistyksen puheenjohtaja esittelee tulisen herkun lajikkeita, käyttöä ja kasvatusta.

Mikä tärkeintä, messuilla päästään myös herkuttelemaan. Sushikoulu tarjoaa puolen tunnin pikakurssin japanilaisten makujen maailmaan. Leivontapajassa voi kokeilla omia taitojaan ja laajalla viinialueella on maisteltavana erilaisia viinejä eri puolilta maailmaa.

Viini, ruoka ja hyvä elämä Helsingin Messukeskuksessa 22.-25.10.2009

Lisätietoa: Viini, ruoka ja hyvä elämä 2009

Lisää aiheesta:

Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • 18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • 17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • 14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."