Mainos

Kuinka ruma voi olla kaunis?

Kaikki meistä eivät ole syntyneet kaunottariksi. Etenkin jos vertailee mallikaunottariin tai tähtösiin, joiden tyyliä ja ulkonäköä olisi niin ihana tavoitella. Onneksi kaikkien meidän ei tarvitse olla langanlaihoja kaunottaria.

Jos et tunne oloasi lumoavan kauniiksi, älä huoli. Ehket ole vielä kasvanut kauneuteesi. Jos olet nuori, anna itsellesi vielä aikaa. Kaikki tietävät tarinan rumasta ankanpoikaisesta, josta kasvoi kaunis joutsen. Ehkä sinustakin tulee vielä joutsen?

Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat hyväksymään ihanan ulkonäkösi.

Ranskalainen upseeri LaRochefoucauld sanoi kerran "jotkut kauniit asiat ovat paljon vaikuttavampia silloin, kun ne jäävät hieman epätäydelliseksi". Nauti omista epätäydellisyyksistäsi. Ole niistä ylpeä, sillä ne tekevät sinusta persoonallisen ja yksilöllisen.

Esimerkiksi näyttelijätär Jennifer Grey kertoo, että hän kävi korjaamassa nenänsä leikkauksessa. Tämän jälkeen hänellä on ollut vaikeuksia saada rooleja, sillä hän näyttää liian samalta kuin moni muu Hollywoodin nätti näyttelijätär. Hänen nenänsä myötä katosi myös jotain persoonallista hänen ulkonäöstää.

Toimi, älä valita!

Jos ulkonäkösi ei miellytä, tee sille jotain! Jos kärsit ylipainosta, laihduta. Harrasta liikuntaa ja tarkkaile ruokavaliotasi. Muuta ulkonäköäsi, käy kampaajalla ja keksi uusi tyyli hiuksiisi. Huolehdi ihostasi, valkaise hampaasi, siisti kyntesi.

Uusi vaatekaappisi ja hanki vaatteita, jotka sopivat juuri sinun tyyliisi ja vartalosi muotoihin. Älä yritä ahtautua liian pieniin vaatteisiin kuvitellen, että ne tekisivät sinusta pienemmän näköisen. Niin ei ole. Kysy apua vaikka stylistiltä tai vaatekaupan myyjältä. Pyydä vinkkejä ystäviltäsi tai lue niitä muotilehdistä.

Nämä ovat loppujen lopuksi hyvin pieniä asioita, mutta kokonaisuuteen ne vaikuttavat todella paljon – samalla myös itsetuntoosi. Kun itse tunnet olosi hyväksi ja kauniiksi, myös muut näkevät sinut kauniina.

Muuta ajatteluasi!

Jos ulkonäkösi todella haittaa sinua, ja et kykene tekemään muuta kuin kadehtimaan kauniita ihmisiä, muuta ajatteluasi.

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että kauniilla naisella on usein vaikeampaa tulla otetuksi vakavasti työelämässä – riippuen tosin siitä, minkä ammatin hän on itselleen valinnut. Miesvaltaisella alalla kauniilla naisella voi olla jopa vaikea pärjätä ja hän saattaa kokea seksuaalista häirintää huomattavasti herkemmin, kertoo ehow.com.

Unohda kauneusihanteet. Mieti mitä sinussa on kaunista. Sinulla voi olla kauniit kädet, sormet, silmät, hymy. Ja jos kaikki muu tuntuu toivottomalta, voit aina työskennellä sisäisen kauneutesi eteen. Sisäinen kauneus loistaa pian ulospäin ja muut huomaavat kuinka upea ihminen olet.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Osittainen lähde: eHow.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.