Kuinka moni näistä löytyy kodistasi? Ikea paljasti MTV:lle 15 myydyintä tuotettaan Suomessa – testaa, oletko stereotyyppinen Ikea-suomalainen

Montako teiltä löytyy? Ikean myydyimmät tuotteet Suomessa 1:20
Montako teiltä löytyy? Ikean myydyimmät tuotteet Suomessa

Tässä ovat Suomen Ikean myydyimmät tuotteet vuonna 2020. Tee hauska testi ja katso, oletko sinä stereotyyppinen suomalainen Ikea-shoppaaja. 

Mitä suomalaiset ostavat nyt huonekalujätti Ikeasta? Selvitimme asian ja saimme 15 tuotteen listauksen vuoden myydyimmistä tuotteista. Ikea Suomen myyntijohtaja Henrik Brandt kertoi MTV:lle suosikkituotteiden taustoja:

– Monet myydyimmistä tuotteistamme ovat asiakkaidemme suosiossa vuodesta toiseen, ja viime vuosien välillä ei ole ollut suurta vaihtelua. Tänä vuonna suosituimpien tuotteiden joukkoon ovat nousseet myös etätyöhön liittyvät kalusteet ja tarvikkeet kuten säädettävät työpöydät.

Brandtin mukaan tietyt tuotteet nousevat suosituksi, koska niiden hinta-laatusuhdetta ja käytännöllisyyttä arvostetaan. 

– Suosituimmissa huonekaluissamme myös tuotteiden muuntautuvuus puhuttelee asiakkaitamme ja kaikista listan tuotteista löytyykin vaihtoehtoja erikokoisiin tiloihin ja erilaisiin budjetteihin sopivaksi. Tuotteiden on tärkeää pystyä vastaamaan kodin ja arjen tarpeisiin erilaisissa elämäntilanteissa.

Onko viimeisen vuoden aikana sitten noussut jotain yllättäviäkin hittejä myyntitilastoihin?

– Kiinnostus kodinsisustukseen on ollut suurta ja kevään aikana erityisesti etätyöhön liittyvien kalusteiden ja tarvikkeiden kysyntä oli vilkasta. Työpöydät, työtuolit ja säädettävät työtasot ovat nousseet suosituimpien tuotteiden joukkoon.

Kuinka monta 15 suosikista sinulta löytyy? Testaa oletko tyypillinen suomalainen Ikea-asiakas:

Pyyhkäise oikealle, jos omistat kuvan tuotteen, ja vasemmalle, jos et omista.

Siirry nettiselaimessa sivuston täysversioon, jos testi ei näy mobiililaitteellasi.

Lue myös:

    Uusimmat