Kuinka miestä hemmotellaan? Miehet vastaavat

Kaikki eivät sano suoraan, millaista hemmottelua kaipaavat. MTV Lifestyle otti selvää, millaista hemmottelua miehet toivovat saavansa osakseen kumppaniltaan.

”Tiedän, ettei poikaystäväni kaipaa ilotulitusta ja kalliita lahjoja, mutta haluaisin osoittaa poikaystävälleni edes jotenkin, että ajattelen häntä ja, että välitän hänestä. Mitä teen? Onko miehen mielestä vain romanttisinta, jos ostan jääkaapin täyteen hänen lempikaljaansa vai onko parempia ideoita?”, nimimerkki Haluan antaa kyselee.

”Tekee lemppariruokaa silloin kun hän on tullut väsyneenä töistä ja ruoka odottaa pöydässä.”
– Mies, 23, sinkku

”Miehet eivät kaipaa romantiikkaa. Miehet haluavat jotain konkreettista, kuten konserttiliput.”
– Mies, 27, parisuhteessa

”Totta varmaan on, ettei suurin osa miehistä osaa arvostaa kalliita lahjoja tai ilotulituksia. Yksinkertaisilla asioilla saa paljon aikaan. On kiva saada esim. Viesti "miten menee?" kesken työpäivän. Kotona puuhastellessa on mukavaa, jos toinen tulee kysymään "mitä teet?".

Vaikka se asia mitä toinen tekee ei välttämättä kiinnostaisi, niin paras mitä voi vielä lisäksi sanoa "voinko auttaa?" (Samalla toivoa, että vastaus tulee kieltävästi!) ja onko se nyt paha, jos käytät hetken asiaan mikä ei kiinnosta juuri sinua, mutta tuo toiselle hyvän mielen ja samalla juuri sen ajatuksen, että toinen välittää?

Pienilläkin asioilla voi siis näyttää toiselle, että välittää ja on ajatuksissa. Eikä sinne jääkaappiin ole pakko välttämättä sitä lempikaljaa ostaa. Se on sama vaikka ostaisit lempijuustoa. Se tuo kuitenkin sen saman ajatuksen, että olet miettinyt sitä toista kaupassa käydessäsi.”
– Mies, 36, parisuhteessa

”Varmasti myös tähän pätee vanha sanonta, että ajatus on tärkein. Ja tietysti aina kunnon suihinotto kertoo kaiken tarvittavan.”
– Mies, 28, sinkku

”Jätetään se kalja sinne kauppaan. Ei se ole romanttista kenenkään mielestä. Tie miehen sydämeen menee kuulemma vatsan kautta, joskus voisi olla hänen lempiruokansa aika jälkiruuan (voit itse päättää, onko se ruokaa vai jotain muuta) kera?

Entäpä sen sijaan, että ajattelet yhtä isoa asiaa. Mikset ajattelisi niitä pieniä tekoja? Kun hän tulee kotiin töistä/koulusta, niin halaat ja suutelet häntä. Kokeile jättää hänelle lappu, johonkin, missä se tulee varmasti hänelle vastaan ja kerro hänelle jotain kivaa, vaikkapa mitä tunnet tai mitä illemmalla on luvassa.”
– Mies, 32, sinkku

MTV LIFESTYLE

Lue myös:

    Uusimmat