Kuinka kauan miehen tulee jaksaa sängyssä? Naiset vastaavat

Kuinka kauan naiset toivovat seksin kestävän? MTV Lifestyle otti selvää ja kysyi asiaa suomalaisilta naisilta.

”Kuinka kauan itse akti sängyssä ihanteellisesti kestää?”, kyselee nimimerkki Minuutista tuntiin.

Näin naisraati vastasi:

”Riippuu täysin tilanteesta ja miehestä. Joskushan sitä vaan toivoisi, että loppuisi jo ja joskus ilakointi päättyy liian lyhyeen. Jos homma toimii, niin vartin verran on varmaan ihan jees. Jos toimii vielä paremmin, niin varmaan naiselle pidempikin aika kelpaa. Kahden minuutin pyrähdykset on sitten taas täysin turhia ja ennen kaikkea turhauttavia.”
– Nainen, 29, sinkku

”Akti voi kestää niin pitkään kuin siltä tuntuu. Pääasia on, että molemmat nauttivat ja saavat täydellisen tyydytyksen. Jos esileikki on suoritettu parhaan kaavan mukaan, niin itse akti ei välttämättä kestäkään niin kauan. Jos esileikki on sivuutettu, niin sitten sängyssä joutuu/saa temmeltää hieman kauemmin. Aikuisilla ihmisillä on yleensä päivän aikana melko paljon hommia suoritettava, niin yleensä ei mielellään yli tuntia tarvitsisi sängyssä vipeltää. Jos pitää joku lukema antaa niin ehkä noin 15-30 minuuttia. Mutta eihän nyt petipuuhiin ryhdytä kuitenkaan sillä tavalla, että pitäisi kelloa vilkuilla. Mies saattaa olla valmis jo minuutissa, mutta naiselle näin lyhyt akti ei aiheuta muuta kuin päänvaivaa.”
– Nainen, 26, parisuhteessa

"Minuutintouhut voivat olla turhauttavia, jos aikaa olisi käytettävissä enemmänkin. Jos toinen on lähdössä vaikka töihin, niin pikainenhan on hyvä pikku piristys. Kolmen tunnin jyystössä tuskin on mitään järkeä, jos ilostelu ja elostelu on kadonnut touhusta, ja voimallisessa puhumattomuudessa, limakalvot hankausjäljillä pyritään vain johonkin ennätykseen, jonka pitäisi kertoa upeasti toteutuvasta seksuaalisuudesta. Ihanteellisesti akti sängyssä kestää sen verran, että kehenkään ei satu, kaikilla on hyvä mieli ja mielellään kaikki osapuolet ovat saavuttaneet kliimaksin. Hyvät esityöt kunniaan!"
– Nainen, 28, sinkku

"Riippuu varmaan siitä, mitä haetaan. Halutaanko äkkiä orgasmiin, vain itse äkkiä orgasmiin ja hitot kumppanista, vai jotain muuta? Itse sanoisin, että tunnin tai pari, missään nimessä ei alle 30 minuuttia. Ja tähän siis lasketaan ”se kaikki muukin” kuin yhdyntä, joka minun puolestani saa kestää vaikka minuutin. On sitä muitakin juttuja, joita voi tehdä."
– Nainen, 29, sinkku

"Avainsana seksisession sopivaan kestoon on se, tietääkö jo, mitä kumppani haluaa. Jos tietää, voi muutaman minuutin sessiokin riittää tyydyttämään tarpeet. Suhteen alkuvaiheessa tutustuminen vie aikaa ja siksi tuolloin seksi voi viedä enemmän aikaa. Jos sessio kestää alle vartin, täytyy takana olla jo pidempi suhde, jotta molemmat osapuolet olisivat tyytyväisiä."
– Nainen, 26, avoliitossa

"Itse aktin ei mielestäni tarvitse kestää edes kauhean kauaa, arvostan enemmän sitä kaikkea muuta, mikä seksiin kuuluu. Hillittömän pitkä rynkytys voi toki olla jollekin se juttu, mutta ei minulle. Esileikkejä voisin tosin harrastaa vaikka kuinka kauan."
Nainen, 25, parisuhteessa

"Eiköhän tästä löydy montaa eri mielipidettä, mutta 510 min riittää minusta vallan mainiosti. Voihan sitä sitten tehdä kaikkea muutakin, jos huvittaa."
Nainen, 27, avoliitossa"Riippuu onko miten väsynyt, mutta vastaan: 30-90min. Siihen kuuluu siis alkulämppä hah."

Nainen, 25, parisuhteessa

"Liian hankala kysymys, riippuu aktista! Joskus voi olla pikaseksin paikka, joskus haluaa mehustella kunnolla. Sellainen on sopiva pituus, että kumpikin ovat tyytyväisiä. Tuntikausien jyystö ei ole kivaa jos ei ole sillä tuulella/kaveri ei osaa asiaansa/ on itse tullut. Mutta siis ehkä vielä kurjempaa on jos homma onkin ohi jo kun on itse vasta päässyt vauhtiin…"

Nainen, 27, parisuhteessa

"Riippuu aktin rankkuudesta. Jos mennään lujaa, pari minuuttiakin voi riittää. Jos hellemmin, viidestä minuutista puoleen tuntiin. Tuntikausien jyystö tuskin enää antaa nautintoa, vaan lähinnä turruttaa ja aiheuttaa hinkkaamisesta johtuvia haavaumia."
Nainen, 27, avoliitossa

Lue myös:

    Uusimmat