Kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkuvassa mielenkiintoinen yksityiskohta – katseet nauliutuivat 9-vuotiaan Estellen asuun

1:00
Näin suloisena prinsessa Estelle edusti äitinsä syntymäpäivillä seitsemän vuotta sitten

Ruotsin kruununprinsessa Victorian syntymäpäivänä otetussa perhepotretissa huomio kiinnittyi kiintoisaan yksityiskohtaan.

Ruotsissa juhlittiin keskiviikkona 14. heinäkuuta perinteiseen tapaan kruununprinsessa Victorian syntymäpäivää. 44 vuotta täyttäneen prinsessan merkkipäivän kunniaksi Öölannin saarella sijaitsevan Borgholmin linnan raunioilla järjestettiin jälleen kerran syntymäpäiväkonsertti.

Ennen konserttia hovi julkaisi Instagram-tilillään kesäisen perhepotretin, jossa poseeraavat Victorian ja prinssi Danielin lisäksi myös parin lapset prinsessa Estelle, 9, ja prinssi Oscar, 5.

Kruununprinsessa oli pukeutunut kuvassa rentoon, valkoiseen kesämekkoon - kuten myös tytär Estelle. Äiti ja tytär on totuttu vuosien saatossa näkemään hyvin samanlaisissa asuissa, eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta asiaan.

Tarkkasilmäiset kuninkaallisfanit ja Svensk Damtidning -lehti kuitenkin huomasivat nopeasti, että prinsessa Estellen mekko on nähty Victorian päivän juhlallisuuksissa ennenkin. Ruotsalaislehden mukaan kyseessä on kruununprinsessan vanha mekko, johon hän pukeutui syntymäpäivänään 35 vuotta sitten - siis täsmälleen Estellen ikäisenä.

– Onnittelut! On aina yhtä hauskaa nähdä Estelle kruununprinsessan vanhoissa vaatteissa, myös Instagramissa huomattiin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Estellen on nähty edustavan äitinsä vanhoissa vaatteissa. Svensk Damtidningin mukaan Estelle oli pukenut ylleen aiemmin äitinsä päällä nähdyn asun esimerkiksi jouluna 2016.

Myös kruununprinsessa Victoria on saanut vuosien mittaan kiitosta siitä, että myös hän on suosinut kierrätystä juhlatyylissään. Kenties tunnetuin esimerkki tästä nähtiin Nobel-illallisella vuonna 2018, kun kruununprinsessa saapui gaalaan iltapuvussa, joka oli nähty samassa yhteydessä vuonna 1995 kuningatar Silvian yllä. 

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja