Ruotsin kuninkaalliset edustivat pitkästä aikaa: 8-vuotias prinsessa Estelle varasti huomion – kuin ilmetty äitinsä

Kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle tulevat aikanaan molemmat olemaan Ruotsin kuningattaria

Kruununprinsessa Victoria ja prinsessa Estelle edustivat samanlaisissa asuissa viikonloppuna.

Ruotsin kuninkaallisia ei ole viime kuukausina nähty julkisissa edustustehtävissä koronakriisin vuoksi juuri lainkaan. Viime viikonloppuna he edustivat kuitenkin pitkästä aikaa kolmen sukupolven voimin, kun kuningas Kaarle Kustaa, kruununprinsessa Victoria ja hänen tyttärensä prinsessa Estelle osallistuivat uuden sillan vihkiäisiin Tukholmassa.

Kyseessä on uusi Slussenin silta, jota kutsutaan kultaiseksi sillaksi. Silta kuljetettiin Kiinasta Ruotsiin yhtenä isona palana. Se on 140 metriä pitkä ja painaa noin 3400 tonnia.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Hovi julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään useita kuvia tilaisuudesta. Huomion kuvissa varasti 8-vuotias Estelle, joka oli pukeutunut tilaisuuteen lähes samanlaiseen asuun kuin äitinsä. Molemmat olivat valinneet ylleen vaaleanruskeat ja klassisen tyylikkäät villakangastakit.

Kruununprinsessan kaulahuivi, housut ja hanskat olivat sävy sävyyn päällystakin kanssa, kun taas Estelle oli valinnut mustan kaulahuivin, hanskat ja housut.

– Vuosien varrella olemme nähneet heitä aikaisemminkin yhteneväisissä asuissa edustustehtävissä. Mukavaa, että he jatkavat tätä traditiota, iloitsi ruotsalaislehti Expressenin kuninkaallisasiantuntija Linnea Sjölund.

Äiti ja tytär nähtiinkin viimeksi varsin samankaltaisissa asuissa heinäkuussa, kun kuninkaallinen perhe juhlisti kruununprinsessan syntymäpäivää heinäkuussa Öölannissa.

Myös sosiaalisessa mediassa tuoreet kuvat Estellestä otettiin riemuiten vastaan.

– Prinsessa Estelle hymyilee aina! Hän on niin kaunis! eräs kommentti Instagramissa kuului.

– Prinsessa Estellestä on tullut tyylikäs nuori neito, toinenkin ihasteli.

– Onpas hänestä tullut jo iso tyttö! kolmas kehui.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja