Kroatialta uskomaton muodonmuutos – arvokisakonkarit kouluttivat Kanadaa vielä ennen taukoa

Marko Livaja käänsi Kroatian 2–1-johtoon – tarkka laukaus oli vastustamaton 1:18
Marko Livaja käänsi Kroatian 2–1-johtoon – tarkka laukaus oli vastustamaton

Kanada järkytti Kroatiaa F-lohkon alkuillan ottelussa, kun se meni jo toisella minuutilla johtoon Alphonso Daviesin puskettua maan historian ensimmäisen MM-maalin. Kroatia ryhdistäytyi kuitenkin avausjakson lopulla ja johtaa ottelua tauolla 2–1.

Jalkapallon MM-kisat
20.11.–18.12.

MTV ja C More esittivät MM-turnauksesta 22 ottelua suorina lähetyksinä!

Vähitellen otteluun paremmin mukaan päässyt Kroatia iski tasoitusmaalin 36. minuutilla, kun Ivan Perisic jatkoi oivallisesti Andrej Kramaricille, joka painoi pallon alanurkkaan.

Kroatia tarttui tasoituksen myötä ottelun hallintaan ja nappasi 44. minuutilla johtoaseman Marko Livajan tarkalla laukauksella etualakulmaan.

Avauspuoliajan hahmoihin lukeutui Kroatian peliä keskikentällä kokeneen Luka Modricin rinnalla pyörittänyt Mateo Kovacic, joka antoi 30 syöttöä sadan prosentin tarkkuudella.

Katso Kroatian 2–1-osuma artikkelin yläosasta. Alapuolella tasoitusmaali ja Kanadan historiallinen avausosuma MM-tasolla.

Andrej Kramaric iski 1-1-tasoituksen avauspuoliajan lopulla – Ivan Perisiciltä oiva tarjoilu 1:10

Kanada iski salamana – Alphonso Davies puski Kroatian verkkoon jo toisella minuutilla 1:34