Kanadan historiallinen maali tärähti välittömästi – Bayern München -tähti tylytti Kroatiaa pikatahtia

Kanada iski salamana – Alphonso Davies puski Kroatian verkkoon jo toisella minuutilla 1:34

Avausottelussaan Belgiaa vastaan tappiosta huolimatta säväyttänyt Kanada aloitti Kroatiaa vastaan lohkovaiheen toisen ottelunsa rytinällä.

Ottelu vanheni toiselle minuutille, kun Tajon Buchananin keskitys löysi viime MM-kisojen loppuottelujoukkueen puolustuksen keskeltä Bayern Münchenia edustavan Alphonso Daviesin, joka nikkasi pallon verkkoon.

Maali oli samalla edellisen kerran vuonna 1986 maailmanmestaruuskisoissa esiintyneelle Kanadalle sen MM-historian ensimmäinen. Kanada pelaa Kroatiaa vastaan kaikkiaan viidettä otteluaan MM-tasolla.

Katso historiallinen maali artikkelin yläosan videolta.