Mainos

Kritiikki prinssi Harrya ja herttuatar Meghania kohtaan jatkuu – asiantuntija arvioi: "Miten heitä opastetaankin, he jättävät sen täysin huomiotta"

6:07
Brittihovin uusin tulokas esiteltiin maailmalle

Kuninkaallisen asiantuntija Russell Myersin mukaan prinssi Harry ja herttuatar Meghan vähän välittävät heille annetuista pr-ohjeista lukuisista kohuista huolimatta. 

Herttuatar Meghan sai hiljattain maistiaisen vanhasta elämästään Hollywood-näyttelijänä, kun hän osallistui Leijonakuningas-elokuva live action -version ensi-iltaan Lontoossa puolisonsa prinssi Harryn kanssa. Esiintyminen oli myös ensimmäinen varsin korkean profiilin tapahtuma parille sitten heidän esikoisensa Archie Harrisonin syntymän jälkeen, jonka tähden pariskunta on pitänyt melko matalaa profiilia. Herttuaparia on myös kritisoitu laajalti yksityisyyteen vetäytymisestään perheenlisäyksen jälkeen. 

Nyt kuninkaallisen perheen asiantuntija Russell Myers arvioi, että Harry ja Meghan ovat mahdollisesti jättäneet hovin neuvot toissijaiseksi ja antaneet niiden kaikua kuuroille korville. Tämän johdosta herttuapari on asiantuntijan mukaan "ratsastanut pr-katastrofista toiseen". 

– Miten heidän pr-ihmisensä heitä opastavatkin, he jättävät sen täysin huomiotta. Arvaan, että he sivuuttavat sen täysin. 

Myersin mukaan sekä Harry että Meghan ovat voimakastahtoisia ihmisiä jotka ovat tehneet vakaan päätöksen siitä, mikä on parasta heille ja heidän lapselleen. Herttuaparia läheiset lähteet ovat kertoneet, etteivät Harry ja Meghan ota vastaan minkäänlaisia neuvoja asian suhteen. 

Iso-Britanniassa on kohistu kesän aikana runsaasti herttuaparista, kun Archien yksityisten ristiäisten alla selvisi pariskunnan käyttäneen yli kaksi miljoonaa verorahapuntaa uuden kotinsa remonttiin. 

Lähde: Yahoo! News

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja