Harvinainen video – herttuatar Meghan kommentoi saamaansa vihapalautetta

Herttuatar Meghan kommentoi lyhyesti mediamyllytystä, jonka keskellä hän jatkuvasti elää.

Prinssi Harryn vaimo herttuatar Meghan kuvattiin kommentoimassa mediamyllytystä ja vihaista palautetta, jota häneen suunnataan jatkuvasti.

Sussexin herttuatar esiintyy yhtenään brittilööppien sivuilla ja brittihovissa valokeila on kirkas. Vasta hiljattain Meghania kritisoitiin hänen tavastaan kantaa keväällä syntynyttä Archie-vauvaa.

Nyt Twitterissä leviää britannialaisen ITV News -kanavan video, jolla Meghan kommentoi lyhyesti koko maailman seuraamassa valokeilassa elämistä. Harry ja Meghan osallistuivat uuden Leijonakuningas-elokuvan ensi-iltaan Lontoossa, missä he tapasivat huipputuottaja Pharrell Williamsin.

Kolmikon keskustellessa Williamsilla oli tarjota ihastelevia sanoja kuninkaallisparille.

– Olen niin onnellinen teidän liitosta. Rakkaus on mahtavaa. Älkää koskaan ottako sitä itsestäänselvyytenä. Mitä se tarkoittaa nykypäivän ilmastossa, haluan kertoa, että se on todella tärkeää monille meille. Me kannustamme teitä, Williams sanoi Meghanille ja Harrylle ITV:n videolla.

Kuninkaallispari oli selvästi otettu muusikon sanoista. Meghan kiitti Williamsia ja antoi kommentin mediamyllyssä elämisestä.

– Kiitos. He eivät tee siitä helppoa, Meghan totesi muusikolle.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat