Kristy sai huutia oman taloyhtiönsä uima-altaalla, koska käytti bikineitä: "Luulin, että se oli vitsi"

Kolme esimerkkivartaloa: Näin valitset itsellesi sopivat bikinit 6:44
Uima-asun koon valitseminen on yleensä haastavaa: moni valitsee liian ison asun tai väärän mallisen yläosan. Katso videolta ammattilaisen vinkit istuvan uima-asun hankintaan!

Kristy sai kritiikkiä, koska oli pukeutunut bikineihin oman taloyhtiönsä uima-altaalla. 

Kristy Miller on valmis taistelemaan oikeuksistaan. Australian Sydneyssa asuva Kristy tyrmistyi, kun sai huutia oman taloyhtiönsä uima-altaalla, koska oli pukeutunut bikineihin, kertoo 9Now.

– Ne hyväksytään suurella rannalla Australiassa, joten miksei niitä hyväksyttäisi täällä Zetlandissa, Sydneyn keskellä, Kristy ihmetteli Current Affair -ohjelmassa.

Vartija käski vetää sortsit jalkaan

39-vuotias Kristy oli nauttimassa päivästä taloyhtiönsä altaalla, kun häntä lähestyi vartija.

– Hän sanoi, ettei uima-asuni ollut sopiva, ja että minun pitäisi mennä laittamaan ylleni sortsit, jos halusin pysyä altaalla, Kristy kuvailee.

Hänellä oli yllään tavalliset bikinit, joita "kaikki tytöt käyttävät".

– Luulin, että se oli vitsi. En voinut uskoa sitä.

"Mielestäni on hullua, että vartijat partioivat uima-altailla ja katselevat naisten bikinialaosia"

Altaan säännöissä kielletään auringon ottaminen yläosattomissa ja string-malliset alaosat.  Altaalla tulee myös pukeutua "asiaankuuluvasti", mutta se, mitä tällä tarkalleen ottaen tarkoitetaan, on tulkinnanvaraista.

Kristy jakoi kuvan bikineistään. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Mielestäni on hullua, että vartijat partioivat uima-altailla ja katselevat naisten bikinialaosia ja tuomaroivat, ovatko ne sopivat vai eivät. Mikä heille antaa oikeuden tähän? Kristy kysyy.

Hän huomauttaa, ettei miehille ole vastaavaa sääntöä, eikä hän  ole havainnut miesten saavan huomautusta.

– Miehet saavat käyttää Speedo-uimahousuja, mutta naisten bikinialaosat eivät ole ok.

"Olen valmis viemään tämän asian loppuun asti"

Kerrottuaan tapauksesta paikallisten Facebook-ryhmässä Kristy kertoo saaneensa viestejä, joiden mukaan samankaltaista ongelmaa on ollut jo vuosia. Kristyn mukaan monet, myös muualla asuvat naiset ovat kokeneet, että heitä vastaan hyökätään.

Kristy sai taloyhtiöltä pahoittelut tapauksesta, mutta myös muistutuksen siitä, että asukkaiden täytyy noudattaa sääntöjä. Hän on valmis taistelemaan ja onkin jo suunnitellut jopa niukempien bikineiden ostamista.

– Olen valmis viemään tämän asian loppuun asti, jotta naiset eivät joudu kokemaan häpeää sen vuoksi, mitä heillä on yllään. Ja että he voivat käyttää bikineitä.

Lue myös:

    Uusimmat