Becky pukeutui hellepäivänä toppiin ja lököhousuihin – sai haukut verenluovutuksessa: "Hän sanoi, että minun pitäisi lähteä, koska häiritsin"

Juontaja kävi verikokeissa – löytyi sama puute kuin useilla muilla suomalaisilla 15:18
Nina kävi verikokeissa – löytyi sama puute kuin useilla muilla suomalaisilla! Tuloksia selviteltiin lähetyksessä maaliskuussa 2017 yhdessä lääketieteen tohtori Matti Kiurun kanssa.

Beckyn mukaan narutoppi tuomittiin "liian häiritseväksi" veriplasmanluovutukseen.

Rebecca "Becky" Ortinez kertoo joutuneensa asiattoman kohtelun kohteeksi vaatetuksensa vuoksi. Nainen kertoo saaneensa kaupalliseen veriplasmanluovutuskeskukseen ikuisen porttikiellon, kertoo KUTV

​Yhdysvalloissa plasmaa voi luovuttaa maksua vastaan. Suomessa verenluovutus on vapaaehtoista, eikä siitä makseta. Suomessa ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta pelkän plasman luovuttamiseen. 

Syytettiin "häiritsevästä" pukeutumisesta

Becky oli mennyt luovuttamaan veriplasmaa yllään toppi. Naisen mukaan veriplasmakeskuksen johtaja pyysi häntä poistumaan, koska hän oli pukeutunut "hyvin häiritsevästi".

– Hän sanoi, että minun pitäisi lähteä, koska häiritsin, ja minun pitäisi hävetä, koska nännini töröttävät, Becky kuvailee.

"Olen luovuttanut veriplasmaa kuusi kertaa samanlaisissa asuissa"

Becky vaati johtajaa kirjoittamaan vaatimuksensa ylös, minkä lisäksi hän halusi nähtäväkseen kopion yrityksen pukeutumissäännöistä. Hän kertoo, ettei saanut kumpaakaan.

– Tiedoksenne: olen luovuttanut veriplasmaa kuusi kertaa samanlaisissa asuissa, se ei koskaan ole ollut ongelma, Becky sanoo.

Tekstinsä ohessa hän julkaisi kuvan asustaan, eli lyhyestä naruolkaintopista ja pitkistä, rennoista olohousuista. Ulkona oli Beckyn mukaan tuona päivänä yli 30 astetta lämmintä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Soittivat paikalle poliisin

Fox 13:n haastattelussa Becky kertoi, ettei kukaan kyseisessä yrityksessä ole aiemmin tehnyt hänen oloaan epämukavaksi vaatteiden vuoksi, mutta nyt yrityksen johtaja oli kritisoinut esimerkiksi sitä, ettei Beckyllä ole rintaliivejä. Keskuksen johtaja soitti lopulta paikalle poliisin.

Paikallispoliisi vahvisti KUTV:lle saaneensa ilmoituksen "häiriöstä". Beckyn mukaan hänen käskettiin poistua rakennuksesta, minkä lisäksi veriplasmakeskuksen johtaja vaati hänelle elinkäistä porttikieltoa.

Sai lopulta pahoittelut

Becky kertoi tarinansa monille medioille. 2News yritti soittaa kyseiseen plasmanluovutusyritykseen, mutta puhelu katkaistiin.

Haastattelujen antaminen ilmeisesti kannatti, sillä Becky kertoi myöhemmin saaneensa soiton yrityksestä. Häneltä pyydettiin anteeksi tapahtunutta, ja elinikäinen porttikieltokin kumottiin.

Lue myös:

    Uusimmat