Krista Haapalaiseen iski kisakrapula – liikunnan ilo katosi

Miss Maailma -kilpailussa menestynyt perintöprinsessa myöntää ollensa ennen kansainvälistä kisaa oli henkisesti ja fyysisesti koetuksella.

Miss Suomen ensimmäiseksi perintöprinsessaksi viime keväänä kruunattu Krista Haapalainen edusti Suomea Lontoossa järjestetyssä Miss Maailma -kilpailussa.

Urheilullinen nainen nappasi kisassa Miss Sport -tittelin, ja pääsi esittämään maatanssinsa finaalissa. Lopulta Haapalainen sijoittui 25 parhaan joukkoon.

Ennen kansainvälisiä kisoja Haapalainen treenasi sekä maatanssiaan varten, että päästäkseen kisakuntoon.

Maanantaina järjestetyssä Helsinki City Run -tilaisuudessa hän kertoi MTV.fille pitäneensä totaalisen tauon urheilemisessa kilpailun jälkeen.

– En tänään meinannut päästä portaita ylös, kun tuli vedettyä niin kovat treenit eilen, Haapalainen nauraa. 

Hän kertoo, että kisakrapula iski molempien missikisojen jälkeen.

– Ei jaksanut tehdä mitään. Kun ennen kilpailua treenaa niin täysillä, sekä henkisesti että fyysisesti, niin välillä treeni on pakotettua, eikä sitä haluaisi aina tehdä ollenkaan, Haapalainen kuvailee.

Liikuntainto on palautunut hiljalleen.

– Nyt otin uuden vaihteen päälle. Käyn kavereitten kanssa treenaamassa, ei ole mitään tavoitteita, kunhan saa homman pyörimään. Sitä intoa ei voi pakottaa.

Kaukosuhteen haasteet

Uudelleen löytyneen treeni-innostuksen lisäksi elämä hymyilee muutenkin. Haapalainen on tapaillut jonkin aikaa New Yorkissa asuvaa liikemiestä Keviniä. Suhde kukoistaa.

– Tulin New Yorkista takaisin Suomeen torstaiaamuna. Meillä menee tosi hyvin, missikaunotar iloitsee.

– Seuraavan kerran näemme maaliskuussa, kun Kevin tulee luokseni. On siis luvassa pidempi tauko, ja paluu on aina inhottava, kun toinen jää sinne ja palataan taas kaukosuhteeseen.

Pari ei ole vielä tehnyt pidemmän tähtäimen suunnitelmia, mutta Haapalaisen mukaan molemmat ovat suhteessa tosissaan ja täysillä mukana.

– Katsellaan sitten missivuoden jälkeen, hän hymyilee.

Lue myös:

    Uusimmat