Kreikan kentillä komeaa jälkeä takonut Huuhkajat-tähti tietää miten karsintavastus kaatuu: "He turhautuvat aika nopeasti"

Robin Lod tietää miten Kreikka kaadetaan –"Varmaan turhautuvat aika nopeasti" 1:38
Videolla Robin Lodin haastattelu.

Huuhkajien Robin Lod pelasi kreikkalaisessa Panathinaikoksessa kolmen kauden ajan. Lod tietää, millä tavalla Kreikka kaadetaan torstaisessa EM-karsintaottelussa.

Keskikenttäpelaaja Lod pelasi Panathinaikosin paidassa 94 ottelua kaikki kilpailut mukaan lukien ja viimeisteli 12 maalia. Kokemusta karttui Kreikan liigan lisäksi eurokentiltä Eurooppa-liigan muodossa.

– Se kaatuu sillä pelillä, jota olemme aiemminkin pelanneet. He turhautuvat varmaan aika nopeasti, jos peli ei kulje heidän mukaansa, Lod sanoi MTV Urheilulle.

Huuhkajille on luvassa lisää pontta siitä, että joukkue kaatoi Kreikan Kansojen liigassa viime vuoden syksyllä.

– Se auttaa kyllä. Voi muistella sitä, että miten se on aiemmin tehty. Miksi se ei nytkin onnistuisi? Siitä on hyvät muistot ja niistä otetaan mukaan kaikki hyvät jutut, Lod toteaa.

Lodin liittyminen joukkueeseen ei sujunut kovinkaan helposti.

– Meillä oli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa peli. Saimme onneksi yhteisymmärryksessä selvitettyä, että sain huilata sen pelin ja tulla aikaisemmin valmistautuman näihin otteluihin.

Huuhkajat kohtaa Kreikan torstaina täyden Ratinan stadionin edessä EM-karsintojen viidennessä ottelussa. Suomella on kasassa yhdeksän pistettä ja se on lohkossa toisena. Kreikka on neljäntenä neljällä pisteellä.

Lue myös:

    Uusimmat