Mainos

Kovien naisten takana Osteolis

Luuston hyvinvoinnin takeena muuallakin kuin ääriolosuhteissa toimii Osteolis-valmiste. Se tehoaa kolmella tasolla: varmistaa riittävän kalkin saannin, imeyttää elimistösi tarvitseman kalkin ja kiinnittää sen luustoon pitäen samalla verisuonet puhtaina kalkkikertymistä.

Koko Sky Climbers -retkikunta käyttää Mount Everestin valloitusmatkallaan ravintolisänä Osteolis K2 Kalkki D3 -valmistetta. Kestävä ja hyvinvoiva luusto on ensiarvoisen tärkeää kaikentasoisille kuntoilijoille. Vuorikiipeilyn ääriolosuhteissa omasta kunnosta on pidettävä erityisen hyvää huolta.

Osteolis tehoaa kolmella tasolla

Tehokas Osteolis on laadukas kalsiumvalmiste, joka sisältää kalsiumia ja lisäksi tärkeitä luustovitamiineja. K2- ja D3-vitamiinit huolehtivat kalkin kulkeutumisesta ja kiinnittymisestä luustoon ja ehkäisevät näin verisuonten kalkkikertymiä.

D3-vitamiinin tehtävä on kuljettaa ja imeyttää kalkki, jonka K2-vitamiini kiinnittää paikalleen luun pintaan. Osteolis tehostaa elimistön kykyä hyödyntää myös ruuasta saatavaa kalkkia: luonnollinen K2-vitamiini on pitkävaikutteinen ja sen ansiosta kalkki ei kiinnity verisuoniin.

Osteolis sopii koko perheelle – ja erityisesti sellaisille aikuisille ja lapsille, jotka eivät saa ravinnosta tarpeeksi kalkkia, K-vitamiinia ja D-vitamiinia. Luustosta ja verisuonten puhtaudesta kannattaa pitää huolta!

Kalsium on luustosi rakennusaine

D3 vitamiini imeyttää ja kuljettaa kalkin luustosi tarvitsemiin paikkoihin

K2 vitamiini MK-7 muodossa kiinnittää kalkin luuhun ja pitää samalla verisuonet puhtaina – teho on osoitettu lukuisin kliinisin tutkimuksin.

Premium kalkkivalmiste Osteolis K2 Kalkki D3 – jo 1-2 kapselia päivässä riittää varmistamaan tarpeellisen kalkin saannin ja sen kiinnittymisen luustoosi.

Artikkelin tarjoaa:Polar Pharma

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.