Kovia kokeneen kiekkomiehen kyyneleet – Hannes Hyvönen herkistyi uudesta mahdollisuudestaan: "Onneksi tein sen"

7:49
Viiden jälkeen: Hanne Hyvönen kertoo elämästään jääkiekkoilijana ja lopettamisen jälkeisestä ajasta: "Oli hankala löytää tavallinen arki."

Elämänsä ja jääkiekkouransa kirjan kansien väliin paketoinut Hannes Hyvönen kertasi tunteikkaasti paluutaan päihdeongelmista takaisin tasapainoiseen arkeen Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa keskiviikkona. 

Marika Lehdon kirjoittama Häkissä – Hannes Hyvösen tarina kertoo karun yksityiskohtaisesti Hyvösen päihdeongelmista, jotka äityivät hengenvaarallisiksi. 

Ratkaiseva herätys tuli Hyvösen mukaan vuosien 2014 ja 2015 vaihteessa, kun hän istui silloisen työkaverinsa sohvalla, eikä voinut tavata lapsiaan. 

– Se oli viimeinen niitti. Olen kuitenkin aina rakastanut lapsiani, ja halunnut olla hyvä isä heille. Silloin mietin, että pitää tehdä iso liike. Onneksi tein, Hyvönen totesi liikuttuneena. 

Ex-kiekkoilija on nykyään aktiivisesti osa lapsiensa elämää. Myös lapsuudenystävät ja entiset pelikaverit Oulussa ovat Hyvöselle iso tuki. 

– Ja kotona on ihana puoliso, joka on minulle aina tukena. Nyt on kyllä elämä mallillaan, Hyvönen summasi kyyneleet silmissä.  

Hannes Hyvösen tunteikas haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolla. Hän muun muassa kertoo siitä, kuinka neljä pelikautta Vladimir Jursinovin TPS:ssä oli hänelle henkisesti liian kova paikka. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja