Kova laki -kaunotar bikinilomalla Puerto Ricossa, katso!

Näyttelijä ja malli Angie Harmon hölläsi kaulusta ja vaihtoi kauluspaidat bikineihin. Kova laki -sarjasta tuttu tähti piti miniloman Puerto Ricossa lastensa kera. Tämä loma oli vain tytöille!

Kova laki ja Naisten murharyhmä -sarjoista tuttu Angie Harmon on totuttu näkemään konservatiisevana ilmestyksenä televisioruudussa. Nyt nainen otti irtioton roolihahmoistaan, kun tämä bongattiin viikonloppulomalla Puerto Ricossa, kertoo Daily Mail. 38-vuotias kolmen lapsen äiti näytti upealta bikineissään.

Angie Harmon bikinilomalla, katso kuvat Daily Mailin sivuilta.

Harmon vietti laatuaikaa kahden herttaisen tyttärensä kanssa kylpylän ulkoallasosastolla. Finley Faith, 7, ja Avery Grace, 5, näyttivät myös nauttivan olostaan nauravaisen äidin kanssa, sen verran olivat huulipielet kaartuneet ylöspäin!

Äiti napsi tyttäristään valokuvia ja uskalsi kastaa varpaansa veteen heidän kanssaan. Tähden aviomiestä, Jason Sehornia, ei paikalla näkynyt. Ehkäpä kyseessä oli äidin ja tyttärien välistä laatuaikaa!

Parilla on kolmaskin tytär, 3-vuotiasEmery Hope, joka taisi olla vielä liian nuori nuorten naisten uima-allaslomalle.

– Jason on upea isä, Harmon on kertonut Good Housekeeping -lehdelle.

– Jos joudun nousemaan yöllä vauvan vuoksi, hän tekee aamuvuoron ja antaa minun nukkua.

Millainen sinun mielestäsi on täydellinen lomakokemus – perheloma vai omaa aikaa?Vastaa viikkokyselyymme ja perustele vastauksesi!

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: GettyImage/AOP, Splash

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja