Kourtney Kardashianin poikaystävältä yllättävä kommentti kumppanilleen: "Tuotako sinun pitää esitellä saadaksesi tykkäyksiä"

Kardashianien 15 kauden traileri 1:00

Kourtney Kardashain keräsi uuteen kuvaansa kritiikkiä yllättävältä taholta.

Video: Kurkista Kardashianit-sarjan seuraavalle kaudelle!

Kardashianit-televisiosarjan tähti Kourtney Kardashian julkaisi tiistaina tilillään rohkean kuvan, jossa hän istuu polvillaan nurmikolla niukoissa bikineissä pakarat paljaana. Päässään tositelevisiotähdellä on kuvassa valtava aurinkohattu. 

Internetissä kritiikkiin tottunut Kourtney sai julkaisuunsa yllättävältä taholta naljailevan kommentin. Hänen poikaystävänsä Younes Bendjima kommentoi kuvaa tavalla, joka herätti kummastusta.

– Tuotako sinun pitää esitellä saadaksesi tykkäyksiä, 25-vuotias Bendjima kirjoitti.

Bendjima on sittemmin poistanut kommenttinsa ja sanonut vitsailleensa. Kourtneyn julkaisema kuva muistutti hyvin paljon tämän entisen poikaystävän Scott Disickin Instagram-tarinassa julkaisemaa kuvaa nykyisestä 19-vuotiaasta tyttöystävästään Sofia Richiesta.

Kourtney ei ole vastannut mitään poikaystävänsä kommenttiin. Hän ja Bendjima alkoivat seurustella vuonna 2016, kun Kourtneyn suhde Disickin kanssa päättyi. Kourtneylla ja Disickilla on yhteensä kolme lasta, Mason, 8, Penelope, 6, ja Reign, 3.

Kardashianit jenkkitahtiin C Moressa

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat