Lionel Richie ei ole mielissään tyttärensä suhteesta 15 vuotta vanhempaan reality-tähteen: "Juuri nyt se on vain vaihe"

Lionel Richie ei ole täysin vakuuttunut vävyehdokkaastaan Scott Disickistä. 

Yhdysvaltalaisen laulajan Lionel Richien 19-tytär Sofia Richie on tapaillut 34-vuotiasta tosi-tv-tähteä Scott Disickiä usean kuukauden ajan. Disick on Kourtney Kardashianin entinen puoliso. Lionel Richie ei ole innostunut pariskunnan viidentoista vuoden ikäerosta ja vaikuttaa että muusikko toivoisi pariskunnan suhteen olevan vain "vaihe". 

Viime marraskuussa Richie kertoi, ettei aio sekaantua tyttärensä seurustelukuvioihin ja hän pysyy samassa kannassa tänäkin päivänä. Hän on kuitenkin pohtinut tyttärensä suhdetta joissakin haastatteluissa. 

– Kun olet 19, tiedät kaiken. Mutta tuleeko se kestämään läpi elämän? Juuri nyt se on vain vaihe, ja minä aion seisoa aivan hurjaa nurkassa, hakea itselleni hyvän juoman ja olla tekemättä asiasta numeroa, Richie kertoo haastattelussa. 


68-vuotias Richie muisteli myös omaa nuoruuttaan ja tunnusti, että hänen tyttärensä edesottamukset muistuttavat häntä hänen omasta nuoruudestaan.  

– Nyt tiedän, mitä vanhempani tarkoittivat kun tulin ovesta afroni ja tyttöystäväni kanssa ja sanoin, että "Isä, olen rakastunut". Hän katsoi minua ja sanoi, "Ok, jätämme teidät hetkeksi yksin ja saat siitä selkoa". Tyttäreni vie minut takaisin afrovuosiini!

Pariskunnan ikäerosta huolimatta Richie hyväksyy Disickin jollain tasolla ja on kutsunut häntä muun muassa hyvin mukavaksi. Hän on kuitenkin varautunut Disickin elämästä tosi-tv-tähtenä. 

– Kun vietät aikaa tosi-tv-maailmassa, kuka tietää mitä oikeasti puuhailet? Kardashianien koneisto on erittäin hyvin öljytty. En oikeastaan tiedä mitä ajatella. Sanoin Sofialle, ettei minulla ole mielipidettä. Jatkan hyväntuulisena itsenäni olemista ja jatkan eteenpäin. 

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat