Kotimaisia sarjoja fanitetaan Juniorilla

Juniorin syksyn ohjelmistossa kotimaiset sarjat ovat lasten suosikkeja. Mimmikoto ja Munamies nauttivat jo runsaasta fanien suosiosta, 13.11. alkavalle Soittotunnille on luvassa yhtä huima fanitus, onhan juontajana Juniorin Onnenpäivistä tuttu Pekka.

MTV3 Juniorilla kotimaiset sarjat saavat lapsilta aina mahtavan vastaanoton. Syksyn suosikeiksi ulkomaisten Tarkastaja Gadgetin ja Pikku prinssin rinnalle ovat nousseet Mimmikoto ja Munamies.

Mimmikodossa muusikot Hansu ja Pauski eli Mimmit seikkailevat Vaskimetsässä ja satuilevat, askartelevat ja valmistavat herkullisia välipaloja. Lasten suosikeiksi Mimmikodosta ovat nousseet kivat askarteluvinkit, sekä taianomainen musiikki. Tutustu ohjelmaan Mimmikodon omilla sivuilla juniori.fi/mimmikoto

Putous-sarjasta tuttu Munamies viihdyttää Juniorin katsojia nyt omassa sarjassaan aina maanantai-iltaisin, ja lauantai-iltapäivisin. Juniorin Postipäivään on saapunut lukuisia piirustuksia munamiehestä, ja Viestikeskus täytyy munamiehen fanien suitsutuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja