Korpi: En ole koskaan kaatunut tuolla tavalla

Kiira Korpi ei onnistunut aivan odotetunlaisesti omassa vapaaohjelmassaan taitoluistelun EM-kisoissa lauantaina. Sijalta seitsemän mitalit ratkaisevaan vapaaohjelmaan lähtenyt Korpi kaatui heti ohjelmansa aluksi, jonka jälkeen luistelun jatko oli hetken aikaa vaakalaudalla.

- Se oli taitoluistelun draamaa parhaimmillaan, tai oikeastaan pahimmillaan. En tiedä mitä siinä alussa tapahtui. En ole koskaan harjoituksissakaan kaatunut tuolla tavalla, Korpi kommentoi heti suorituksensa jälkeen.

- Se oli sokki ja törmäys laitaan sattui. Onneksi sain uuden mahdollisuuden aloittaa ja yleisö kannusti mahtavasti. Olin päättänyt että onnistun ja halusin jatkaa, vaikka olinkin melkein sokissa, Korpi kertoi.

Tamperelaisen luistimet osuivat yhteen kaarroksessa, minkä jälkeen hän syöksyi rajusti päin kaukalon laitaa. Muutaman minuutin tauon jälkeen Korpi kokosi itsensä uuteen yritykseen, ja pienen haparoinnin jälkeen ylsi yhteispisteisiin 139,01, joilla hän meni toiseksi oman luistelunsa jälkeen. Lopputuloksissa Korpi oli viides.

- Olin niin keskittynyt, että pystyin aloittamaan uudelleen, vaikka paras tempo olikin jo mennyt. Onneksi uuden alun jälkeen tuli onnistumisiakin. Olen ihan sekaisin vieläkin, Korpi kertoi luistelunsa jälkeen kyyneleet silmissään.

Teksti: Timo Haapaniemi

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat