Kopioi tyyli: Paloma Faith suosii hulluttelevaa, mutta kaunista pukeutumista

Laulaja Paloma Faithilla on kaksi eri tyyliä. Ensimmäistä tyyliä inspiroi 1940-luvun Hollywood, ja toinen tyyleistä on avoimen hullutteleva.

Muusikko Paloma Faith, 28, kuvattiin Harper's Bazaarin juhlissa Lontoossa vinkeässä asukokonaisuudessa. Faith oli pukeutunut vihreään, kukkakuvioituun retromekkoon ja punaiseen lierihattuun. Punaiset satiinikengät ja koristelaukku toimivat asusteina. Faithin hiukset oli kammattu kalanruototyylisille leteille.

Faithin boheemi tyyli on kerännyt sekä ihastusta että ihmettelyä. New York -hitistään tunnettu laulaja kertoi stylist.co.uk -sivustolle, että hänellä on kaksi erilaista tyyliä.

– Ensimmäinen tyylini on 1940-luvun Hollywoodin inspiroima vintage ja pin-up -tyyli, johon olen pukeutunut jo vuosien ajan. Teininä huomasin, että tämä tyyli pukee vartalotyyppiäni, sillä minulla on iso takapuoli ja pieni vyötärö, Faith sanoo.

– Toinen tyylini on pin-up tyyliä humoristisempi ja vaihtoehtoisempi. Tämä tyyli on kehittynyt vasta sen jälkeen, kun olen alkanut päästä käsiksi hulluihin vaatteisiin. Joskus stylisti tuo näytille aivan älyttömiä vaatteita, joita en voi vastustaa, laulaja jatkoi.

Lisää muodista Face-mallisarjassa:

MTV / Emmi Maaranen

Kuvat: Splash News

Sitaattien lähde: stylist.co.uk

Lue myös:

    Uusimmat