Kopioi Hayden Panettieren trendikäs mustavalkoinen tyyli!

Lauantain AVA Elokuvana nähdään Anna palaa 3, jota tähdittää pikkuruinen näyttelijä Hayden Panettiere. Sen lisäksi, että elokuvatähti on lahjakas näyttelijä, on hän myös erityisen taidokas pukeutuja. Ota mallia Panettiereltä mustavalkoisen lookin luomiseen!

Näyttelijä Hayden Panettiere, 23, on alle 160 senttimetriä pitkä, mutta kerää silti alituiseen katseita punaisella matolla aurinkoisen olemuksensa ja näyttävän tyylinsä vuoksi. Kuka tahansa voi ottaa näyttelijättäreltä mallia tänä kesänä erityisen trendikkään mustavalkoisen tyylin luomiseen.

Yksi tämän kesän kuumimmista trendeistä on mustavalkoisuus, jonka Hayden Panettiere on omaksunut erityisen onnistuneesti osaksi omaa tyyliään. Panettiere on valinnut viime aikoina ylleen liki yksinomaan mustaa ja valkoista, mutta onnistunut silti luomaan asukokonaisuuksia, joista ei pirteyttä puutu.

Panettieren tyylin salaisuus on näyttäviin yksityiskohtiin panostaminen: tähti ei pelkää huomiota herättäviä kuoseja tai kimmeltäviä koruja. Panettieren esimerkin mukaisesti onnistunut mustavalkoinen asukokonaisuus syntyy yhdistämällä klassisten elementtien kuten suorien housujen tai klassisen hameen kanssa erikoisia kuoseja ja koruja.

Hayden Panettiere nähdään lauantaina 29.6. AVA Elokuvassa Anna palaa 3 klo 22.00.

AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat