Koop Arposen koti on sekoitus uutta, vanhaa ja luksusta!

Idols-voittaja Koop Arponen toivotti MTV3.fi:n tervetulleeksi Helsingin keskustan liepeillä sijaitsevaan kotiinsa. Vaikka Koop on ehtinyt asua uudessa kodissaan vain reilun kuukauden, on siitä jo tullut muusikon itsensä näköinen.

Koop remontoi vuokrakolmionsa lattiasta kattoon ennen kuin kärräsi tavaransa sinne. Lattiat hiottiin ja ne saivat uuden tumman sävyn, myös seinät maalattiin jokaisessa huoneessa. Raksumies-Koop teki kaikki remppahommat luonnollisesti itse.

Koop on jo löytänyt asunnosta suosikkipaikkansa, vaikka koti ei vielä aivan valmis olekaan – keittiö asunnosta puuttuu tällä hetkellä vielä kokonaan.

– Työhuone on paras paikka asunnossani. Siellä on isäni vanha kaappi, joka oli hänen toimistossaan aina. Siellä on myös vanha antiikkinen pöytä, joka on Hollannista. Siinä huoneessa on mukava tehdä töitä, Koop jutustelee.

Huone on rakas myös siksi, että upean antiikkipöydän äärellä Koop kirjoittaa paljon laulunsanoja. Fanipostiinkin vastaaminen tapahtuu kotoisan työhuoneen uumenissa.

Koop rentoutuu hierovassa tuolissa

Asunnossa on kaksi isoa, avaraa huonetta ja yksi pienempi makuuhuone. Alun perin Koop halusi tehdä isosta makuuhuoneesta työhuoneen, mutta sitten järki puuttui peliin.

– Ajattelin, että tekisin pienestä työhuoneesta makuuhuoneen ja isosta makuuhuoneesta toimistohuoneen. Mutta huone on niin iso, että sinne mahtuu niin monta juttua, etten pystyisi enää keskittymään työntekoon. Nyt huone on tarpeeksi pieni, että pystyn keskittymään asiaan, Koop nauraa.

Isoon makuuhuoneeseen Koop onkin ahtanut mukavaa virikettä. Niistä nautinnollisin on kaverin kautta saatu hierova tuoli, johon herra rojahtaa jokaisen pitkän päivän päätteeksi.

– Minä sain tuolin ilmaiseksi, kun lupasin myydä kaverini puolesta pari tuolia. En tiennytkään, että tuoli voi antaa niin hyvän hieronnan. Se lämmittää selän ja on auttanut myös polviongelmiini. Istun siinä ennen nukkumaan menoa ja ei ole mitään ongelmia seuraavana päivänä, Koop hymyilee.

Serenadeja 100-vuotiaalla pianolla?

Koopin ylpeydenaihe on asunnosta löytyvä lähes sata vuotta vanha piano. Koop rakastui soittimeen, kun sitä käytettiin hänen debyyttialbuminsa kansikuvien kuvauksissa.

– Piano on rakennettu vuonna 1911, eli se on 98-vuotias. Minä ostin sen, ja sain vielä halvalla. Se oli hyvä ostos, Koop myhäilee.

Biisejä arvokkaalla pianovanhuksella Koop ei ole vielä säveltänyt, eikä hän pianolla ole muutenkaan ehtinyt vielä paljon soitella. Huomaavainen herramies nimittäin ajattelee naapureidensa parasta.

– Lähden aamulla aikaisin ja palaan illalla tosi myöhään. En viitsi silloin soittaa, etteivät naapurit suutu!

Eivät kai naapurit voi suuttua tuoreen Idols-voittajan serenadeista?

– En tiedä… Ehkä täytyy kokeilla, Koop lupaa.

Lue lisää Koopista MTV3:n Idols-sivuilta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat