Koomikko käräytti muotifanit nolosti: Ylistivät olemattomia suunnittelijoita

Yhdysvaltalainen koomikko ja talk show-isäntä Jimmy Kimmel lähetti väkensä New Yorkin muotiviikoille haastattelemaan fashionistoja keksimistään muotisuunnittelijoista, trendeistä ja tapahtumista. Muodin ystävien vastaukset ovat hulvattomia.

Perinteisesti muotiviikkojen aikana suunnittelijat esittelivät tulevan sesongin kokoelmiaan sisäänostajille ja alan toimittajille. Nykyisin tapahtuma muistuttaa  varsinaista muotisirkusta, joka vetää paikalle niin bloggaajia kuin innokkaita muotifanejakin. Jimmy Kimmel Show'n Lie Witness News-insertti paljastaa, etteivät New Yorkin Lincoln Centerissä näytösten liepeillä pyörivät fashionistat tosiasiassa tiedä alasta niin paljoa, kuin haluavat antaa ymmärtää.

Jimmy Kimmelin väen haastattelemat muodin asiantuntijat ylistivät muun muassa Chandler Bingin, Teddy Ruxpinin, Bartles&Jaymesin ja Antonin Scalian luomuksia, vaikka kyseessä ovat Frendit-tv-sarjan hahmo, lelunalle, alkoholijuoma ja Yhdysvaltain korkeimman oikeuden tuomari. Meksikolainen muotitoimittaja puolestaan kehui Betsy Rossia, jonka yleisemmin kerrotaan ommelleen ensimmäisen Yhdysvaltojen lipun 1700-luvun lopussa. Vaikka saksalaismalli Heidi Klum ei esiintynyt Alexander Wangin näytöksessä, muotifanit pahoittelivat hänen kaatumistaan lavalla ja kertoivat Heidin hoitaneen nolon tilanteen elegantilla tavalla.

Kimmel esitteli myös oman luomuksensa, päättömän mekon, joka peittää kasvot tyystin. Tästä huolimatta eräskin muotifani ilmoitti voivansa maksaa tästä fashion statementistä 3000 dollaria, sillä tietämättömiä ovat muodinluojien tiet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja